Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 4

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (180)

Seti 

všechny recenze uživatele

Je to až k nevíře, ale zrovna nedávno jsem nad podobným námětem (čápi co nosí děti) přemýšlel a co nezjistím? On už tkový film existuje (no nic, tak na svůj hvězdný průlom v uměleckém rybníce si budu muset ještě počkat). A není to film vůbec špatný. Je sice pravdou, že si Storks dost okatě "vypůjčují" od pixarovských Příšerek (a i jinde), ale svojí trochou do mlýna přispívají také a dohromady tvoří mix, který je zábavný a stravitelný pro všechny věkové skupiny. Když nad tím tak přemýšlím, tak mě čápi bavili víc, než jakákýkoliv poslednědobý Pixar. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Z trailerů jsem si říkal, že mě bude čekat další průměrná hovadina se zvířátky a jak to dopadlo? Zatím nejlepší animák po Zoopolis v tomto roce !!!!!! Klasická zápletka o důležitosti rodiny, která je cílena spíš pro menší publikum a občas se nevyvaruje trapným momentům, ale vše je vynahrazováno skvělými nápady, našlapaným humorem a sympatickými postavičkami. Padá jedna hláška za druhou a akční scény srší nápady. Když je třeba dojmout diváky, tak tam prckové házejí ksichtíky a ono to funguje......7/10 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná animovaná oddychovka, která je nadmíru dynamická a svižná, vedle toho pobaví, rozesměje, ale i dojme. Čápi již nenosí malá dítka, nýbrž začali podnikat v poštovních službách. Jenže jak už tomu bývá, tak bez nějaké omylu či zvratu by nebyl žádný příběh. Nejvíce mě pobavily scény z vlčí jeskyně a s vlky, kteří uměli ledasjakou formaci. Vedle toho musím ocenit nápad s "výrobou dětí". Zkrátka mile natočený film, který sice neohromí a nesrazí do kolen, ale hezky se na něj dívá a dobře se u něj člověk odreaguje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se v podobném duchu rozepsal například u Mamutího drcnutí nebo tajného životu mazlíčků, ale pořád čekám na "PECKU". Poslední dobou se mi zdají všechny rodinné animáky, ač příběhem diametrálně odlišné, svým způsobem stejné. Nejsou vůbec špatné....to v žádném případě, ale tak nějak splývají, chybí jim nějaký ten bonus navíc, stavějí na stejných základech.....vtipná postavička, roztomilá postavička, ztřeštěná postavička, dětský vtip, dospělácký vtip a tak dále a tak dále. Čapí dobrodružství rozhodně není špatný filmek....."vau efekt" mu však chybí. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Animovaná pohádková komedie "Čapí dobrodružství" je barevná taškařice, která postrádá hlavu a patu.. Asi jediné, co mě z celého filmu oslovilo byla vydařená animace.. Kostra příběhu je nestabilní, tempo afektované, některé scény vymyšleny po požití návykových látek (např. vlci).. Děti to asi bavit může, ale opravdu porozumí Ti, kdo už vědí, jak se děti dělají.. Pozitivní je kratší stopáž než je v dnešní době zvykem.. ;-) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama