Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hodně komedií, ale už dlouho mně nějaká nepřinutila přemýšlet o vyšším hodnocení. Tahle komedie je prostě dobrá. Příběh je skvělý, hodně se zamotává a je to více zajímavější. Proč ale dávám 3 hvězdy? Kvůli trapnému nápadu vykrást neoriginální a z filmového hlediska už okoukaný trik s diamantem, který se musí najít a taky kvůli občasným výkyvům režie. Daleko více mně bavil Calvin Simms - ____"Kuku keke", "Kuku keke". ____ U toho jsem se fakt smál. Ten herec mně dostával. Jeho výkon byl více než dobrý a jsem rád, že ani mezi nabouchanými negry se neztratí a své miminovské herecké umění může uplatnit v tomto filmu. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Troška primitívna vecička ale čo sa dá robiť. Je veľká škoda, že Wayansovci odišli od tímu, ktorý robil na Scary Movie. Prvá časť je v poriadku ale ďalšie sú na prd. V týchto ľahkých komédiách sa možno našli a budú ich točiť kým sa bude dať. V slovenskom znení: BORIS AL KHALAGI, MARTIN KAPRÁLIK a iní. ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupý film, že se mi ani věřit nechce, že mu dávám tolik hvězdiček. Bohužel (bohudík) se za dementní slupkou Pidihajzlíka skrývalo i pár těch lepších vtípků a naprosto dokonalý závěr (čímž nemyslím sentimentální "loučení se", ale až scénku v titulkách). Každopádně mi to jednou stačilo a na podruhé bych tenhle film asi musela vypnout okamžitě - kdybych se nechtěla k smrti nudit. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Komu přišlo bizarní první kolo prezidentských voleb, ve kterém spolu soupeřili Žid, Rakušan, Kůrovec, Avatar, jedna kráva, čtyři průměrní Češi a málem i Japonec, ten by si měl pustit Pidihajzla. Zakrslý černoch tam totiž hraje batole, které neustále někoho mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí, prdí, mlátí do koulí a prdí, až jsem z toho všeho zblbnul a nabyl přesvědčení, že kdyby mi na dveře zaťukala rozkošná Kerry Washington, nejspíš bych ji nakopal do koulí a poprděl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě Wayans brothers miluju. Sedí mi jejich smysl pro humor, uchcávám smíchy pokaždé, když si dělají sebeironickou prdel z černochů (snad právě proto, že jimi sami jsou, je to tak směšné) a při každém jejich filmu neustále (marně a bezvýsledně) přemýšlím, jestli mě baví více Marlon nebo Shawn. Jako v jiných jejich filmech, i zde jsou skvělé a humorné postavy: prodavačka v klenotnictví je naprosto úchvatná, stejně tak dědeček z Detroitu (John Witherspoon) a podstata mateřství/otcovství vyřčená z úst kojící matky (Alex Borstein) je tak geniální, prostá a přesvědčující (a hlavně pravdivá), že bych z fleku šel do dalšího dítěte. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama