Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Derek 

všechny recenze uživatele

miestami totalna hovodina ale cuduj sa svete obcas to bolo tak infantilne az to bolo vtipne, hlavne shawn wayans je miestami svojou detskostou totalne haluzny. ku koncu to zacina vyzerat ako nejaky extremny klon sam doma ktory nieje prilis vtipny ani napadity, ale celkovo to nie je taka blbost aku som ocakaval podla traileru. a kerry washington v ulohe vanessy je neskutocne naaaaadherna. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úprimne, toto je snáď jeden z najhorších filmov, čo som kedy videl i keď som tomu nedal zlé hodnotenie. Hoci ide o zaujímavú myšlienku (dospelý ale trpasličí muž sa vydáva za batoľa), film ako celok ma vôbec nezaujal a úprimne som u neho ledva vydržal. Humor mi prišiel až moc absurdný a jednoduchý a podľa môjho názoru herci moc prehrávali. Bratia Wayansovci sú skvelí komici ale keď je proste zlý scenár tak sa s tým nič nedá robiť. To už lepšie bolo aj Niekto to rád blond (2004). ()

Reklama

Šmoula 

všechny recenze uživatele

To je kotel!!! Ovšem v tom špatným slova smyslu. Je to fakt úchylárna na entou. V půlce jsem se musel hodně přemlouvat, abych se dokoukal do konce. Kdybych to nedokoukal, nic by se nestalo, jelikož konec je jasný už od začátku. No prostě jsem strávil zbytečně hodinu a půl nad blbostí. Ovšem tu hvězdičku jsem nedal ze soucitu, ale párkrát jsem se nahlas i zasmál, tak proto, jinak to byla kravina. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu velice bizární, ale svým způsobem i docela vtipné. Když člověk sleduje digitálně zmenšeného bratra Wayanse (nevim jakej to byl, všichni se mi pletou ;-)), jak mlátí dinosaura Roba Schneidera, souloží se svou matkou nebo se nechá kojit, tak to někdy doopravdy nejde. Samozřejmě, že vcelku to je blbost, ale někdy se tomu zkrátka neubráníte. Taková menší guilty pleasure. ()

Chamyl 

všechny recenze uživatele

Ach, můj bože! To není žádné guilty pleasure, to je jenom setsakra guilty. Předvídatelný fekálně-sexuální humor se zcela infantilním nádechem způsobuje, že film vlastně nemá cílovou skupinu. Některým vtípkům by se možná předškolní děti smály, ale neustálé sexuální narážky a situace posouvají tento film směrem k dospělým. A ty se snad opravdu smát nemohou. I když skleniček pár a pár tahů z trávy... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Ve scéně když Darryl (Shawn Wayans) v noci ohřívá mléko pro sebe a Calvina (Marlon Wayans), tak vyndavá jeho kelímek a položí ho dnem nahoru. Pak je střih a kelímek je dnem dolů, aniž by ho obrátil. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama