Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

MarekTulen 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií, na kterou fakt rád vzpomínám. Vidět skvělé duo Shawn Wayans a Marlon Wayans v tomto podání je topové. Vidět Pidihajzlíkove pokusy ukrást kámen, který mu vlastně sám dal, a hrát si u toho jakože je mimino, tleskám. Nevím koho napadl z originálního názvu Littleman udělat Pidihajzlík, ale to k tomu dává grády. Doporučuji. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal, který film si zaslouží 500tý komentář, ale nakonec jsem zvolil ověřenou klasiku. Tohle je komedie jak se patří. Občas jsem i brečel smíchy a bavilo mě se koukat na ty známé tváře, které jsem viděl například ve Scary Movie, nebo v Noci v Roxbury. Marlon Wayans je výbornej herec a do role malého lupiče se perfektně hodil. Co mě nejvíc štve je, že režisér Wayans natočil jen pár filmů a vůbec bych se nebránil, kdyby už konečně natočil něco nového. :-) ()

Reklama

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem hodně komedií, ale už dlouho mně nějaká nepřinutila přemýšlet o vyšším hodnocení. Tahle komedie je prostě dobrá. Příběh je skvělý, hodně se zamotává a je to více zajímavější. Proč ale dávám 3 hvězdy? Kvůli trapnému nápadu vykrást neoriginální a z filmového hlediska už okoukaný trik s diamantem, který se musí najít a taky kvůli občasným výkyvům režie. Daleko více mně bavil Calvin Simms - ____"Kuku keke", "Kuku keke". ____ U toho jsem se fakt smál. Ten herec mně dostával. Jeho výkon byl více než dobrý a jsem rád, že ani mezi nabouchanými negry se neztratí a své miminovské herecké umění může uplatnit v tomto filmu. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Už od první minuty, kdy hraje hip hopová písnička s názvvem " My House" od jednoho z nejlepších rapperů poslední doby Llyoda Bankse jsem věděl, že ten film se mi bude líbit. Potom tam ještě ke všemu hrála pisníčka od 50 cent " Candy Shop" , kdy jeden rádoby rapper rapuje se svým velmi vtipným textem. Nejenže mně to bavilo od začátku, ale ono mně to bavilo celých 90 minut. Bratří Wayansovi pro mně vytvořili jednu nejlepších komedíí, co jsem mohl za poslední dobu vidět. Keenen Ivory Wayans se postavil za kameru a celkem se mu to podařilo vskutku solidně. Marlon Wayans v roli Calvina, který má asi 50 centimetrů, tak ten nemá chybu a Shawn Wayans v roli " víkendového táty " byl velmi dobrý. Scénář byl taky povedený a je hlavně nabitý neuvěřitelně vtipnými scénami a přiznávám se, že jsem se několikrát zasmál i nahlas. Velmi ale opravdu velmi povedená komedie a hlavně bohužel hodně moc podceňovaná. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Pár herců ze scary Movie v dalším filmu... A DLE MĚ úspěšného filmu (asi fakt neřeším že byl filmu herci atd vyznamenání zlatou malinou) mě film pobavil téměř od začátku do konce, některé dialogy byli fakt super a ono i monolog občas "pidihajzlíka" stal za to 😆 Film mám rád, sem tam se rád podívám znova 🤗 Jasný jsou asi části co trošku pokulhávají, ale to nevadí (já osobně mám nejraději když jsou všichni a komunikuji a je tam víc lidí nu)... Děda super postava, občas fakt zabiják hlavně jeho pohledy občas stačí víc než kdyby cokoliv řekl 😆🤗 No nebudu dál to nějak natahovat, film mám fakt rád takže by bylo plno věcí co bych říkal... Možná trochu teď budu hodnotit zaujatě takže asi tentokrát na mě hodnocení asi úplně nedat, ale já prostě musím..... 5 hvězd 100% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)

Reklama

Reklama