Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám nářez!!! Chcete brečet smíchy? Tak sáhněte po Pidihajzlíkovi.:-) Je fakt, že jsem to nečekal, o to víc jsem nadšený! Dobrý začátek, dobrý konec, ale to co je mezi....to je absolutní nářez a ještě te´d se směji, když si vzpomenu na některé scény. I tento film by si zasloužil vyšší hodnocení! Škoda:-( 90% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu, vzhledem k jeho nápadu, jsem čekal fakt mnohem víc. Kromě toho nápadu to byla slátanina, která se furt jen plácala v kaluži, ze které nebyla schopna se dostat. Je spousta jiných filmů s podobnou filosofií, které s bránicemi diváka umí pracovat daleko lépe. Toto byla fakt celkem zhovadilost. ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Troška primitívna vecička ale čo sa dá robiť. Je veľká škoda, že Wayansovci odišli od tímu, ktorý robil na Scary Movie. Prvá časť je v poriadku ale ďalšie sú na prd. V týchto ľahkých komédiách sa možno našli a budú ich točiť kým sa bude dať. V slovenskom znení: BORIS AL KHALAGI, MARTIN KAPRÁLIK a iní. ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

To je kotel!!! Ovšem v tom špatným slova smyslu. Je to fakt úchylárna na entou. V půlce jsem se musel hodně přemlouvat, abych se dokoukal do konce. Kdybych to nedokoukal, nic by se nestalo, jelikož konec je jasný už od začátku. No prostě jsem strávil zbytečně hodinu a půl nad blbostí. Ovšem tu hvězdičku jsem nedal ze soucitu, ale párkrát jsem se nahlas i zasmál, tak proto, jinak to byla kravina. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tady se dá pozitivně ohodnotit snad jen odvaha českých distributorů film poslat do oběhu s názvem Pidihajzlík. Když však za hlavu hodím všechny mé předsudky ke tvorbě bratrů Wayansových, nešlo o úplný průser. Pár zábavných momentů komedie nabídla a Wayansovi mají štěstí, že mezi sebou mají Marlona, který umí dělat s obličejem až neuvěřitelné věci. Pidihajzlíka jsem si pustil jako nenucenou a jen podkresovou záležitost a svůj účel splnil. Párkrát jsem se zasmál a házím dvě hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Percy donese Calvina v psím pelechu před dveře a schová se za keř. Následuje záběr z ulice na dveře a psí pelech a Percy jde vidět za keřem. Darryl otvírá dveře a dívá se na Calvina, přitom je vidět v záběru i keř za kterým má být Percy schovaný, ale Percy tam není. Až se Darryl zavře dveře i s Calvinem, tak Percy vychází z keře. (prochy10)
  • V době kdy mají nalému Calvinovi (Marlon Wayans) změřit teplotu rektálním teploměrem, Calvin se jen tak nedává a bojuje. Při boji stáhne modrý polštář pod sebe, ale v dalším záběru, když je přemožen a dávají mu teploměr do zadku, už tam ten modrý polštář pod sebou nemá. (Mr.Hudson)
  • V roce 2006 byl snímek oceněn Zlatou malinou pro nejhorší remake. Marlon Waqans a Shawn Wayans získali stejné ocenění pro nejhoršího herce a Shawn Wayans a Kerry Washington/Marlon Wayans byli ocenění jako hejhorší pár na plátně. (Pepinec)

Reklama

Reklama