Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu některé komentáře ??? Jsou daleko větší sračky, které tady mají úspěch jenom proto, že to někdo někde více protlačil. Mě se to líbilo moc ...konec trochu slabší nicméně si to zaslouží více pozornosti TI DVA (Marlon Wayans a Shawn Wayans) PROSTĚ NIKDY NEZKLAMOU. Určitě registruji pár nových hlášek, které se ujmou. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sice opravdu nemusím, ale už se tak nějak stalo, že jsem se připletl k jeho sledování. A co pro mě bylo překvapující - přežil jsem to a občas se i bavil. Humor téhle komedie nepatří zrovna k tomu nejinteligentnějšímu (však také zhruba každých pět minut někdo dostane něčím do koulí), ale objevily se zde i dobré momenty, u kterých jsem se chtě nechtě musel smát. Dávám sice jen dvě hvězdičky, ale pro tento druh filmu je to ode mě velice kladné hodnocení. Já se u toho bavil. Stydím se za sebe. Občas si asi člověk musí trochu vypláchnout hlavu podobnou hovadinou... ()

Reklama

-soch- 

všechny recenze uživatele

Troška primitívna vecička ale čo sa dá robiť. Je veľká škoda, že Wayansovci odišli od tímu, ktorý robil na Scary Movie. Prvá časť je v poriadku ale ďalšie sú na prd. V týchto ľahkých komédiách sa možno našli a budú ich točiť kým sa bude dať. V slovenskom znení: BORIS AL KHALAGI, MARTIN KAPRÁLIK a iní. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Slabé 3*.Jednoduchoučká komedie,kde Marlon Wayans dělá sice po celý film docela vtipné ksichty,ovšem utáhnout komedii 90 minut na šklebech jednoho herce nejde.Zbytek vtipných scén totiž spočívat v kopancích a různých jiných ran do koulí,a to je pro mě poslední štace v rámci vtipu.Samotná zápletka je podřízena pouze pro kousky pidipostavičky Marlona Wayanse,která je jinak udělaná fakt docela dobře.Pidihajzlík má ale spád a vtipné bratry Wayanse,takže se na to dá koukat. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tady se dá pozitivně ohodnotit snad jen odvaha českých distributorů film poslat do oběhu s názvem Pidihajzlík. Když však za hlavu hodím všechny mé předsudky ke tvorbě bratrů Wayansových, nešlo o úplný průser. Pár zábavných momentů komedie nabídla a Wayansovi mají štěstí, že mezi sebou mají Marlona, který umí dělat s obličejem až neuvěřitelné věci. Pidihajzlíka jsem si pustil jako nenucenou a jen podkresovou záležitost a svůj účel splnil. Párkrát jsem se zasmál a házím dvě hvězdy. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)
  • Když Pidihajzlík ujede autem, používá basebollovou pálku na pedály, ale když ho zastaví, tak není basebollová pálka k nalezení. (prochy10)
  • Percy donese Calvina v psím pelechu před dveře a schová se za keř. Následuje záběr z ulice na dveře a psí pelech a Percy jde vidět za keřem. Darryl otvírá dveře a dívá se na Calvina, přitom je vidět v záběru i keř za kterým má být Percy schovaný, ale Percy tam není. Až se Darryl zavře dveře i s Calvinem, tak Percy vychází z keře. (prochy10)

Reklama

Reklama