Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

+sfinx+

On videl len budúcnosť čo sa týka priamo jeho, nie budúcnosť všetkých. Na začiatku v tom kasíne je to ukázané, že si všimol budúcnosť až vtedy, keď sa o ňom začali baviť. A vidí len 2 minúty do predu. Nejak tak.

Ale skôr by ma zaujímalo, ako tú bombu na konci chce nájsť, ak ju majú prmiestniť. Teda ak ju premiestnia. Dôvod premiestnenia bomby mohol byť že po nich išli, ale to nie je úplne isté a tak, keby ju premiestnili aj v tom konci, bombu nikdy nenájde.

na příspěvěk reagoval +sfinx+

asirtes

asirtes (hodnocení, recenze)

Drag66

Koniec bol podľa mňa dokonalý, veď čo ešte dodať. Nechápem ľudí čo tu vypisujú že koniec bol odveci. Veď tam už nie je čo riešiť. Asi si ľudia už zvykli na hollywoodske dovysvetlovavanie. brrr

+sfinx+

+sfinx+ (hodnocení, recenze)

Jinak bych měl také menší dotaz - pokud někdo ví ... proč agentka říkala, že mu musí dát ten prášek do pití do dvou minut od příchodu do té chaty? To je přece blbost, nebo ne? Vzhledem k tomu, že předvídá budoucnost, tak nějaký její příchod je vcelku irelevantní. Chápu smysl toho, že uspávací prostředek začne působit až za 5 minut, ale toto ne.

na příspěvěk reagoval asirtes, breeder

+sfinx+

+sfinx+ (hodnocení, recenze)

shebelicci

Pozdě ale přece.. Ony vypadají všechny stejně. Pokud chceš info, hledej na IMDB - Next: Pann's Restaurant, Los Angeles, California, USA; Pulp Fiction měla jinou a krátce po natáčení byla zbourána.

shebelicci

shebelicci (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale restaurace, která se ve filmu objevila, jako kdyby z oka vypadla té z Pulp fiction, jen byla po lehké rekonstrukci. Nevíte o tom někdo něco víc? Všiml si toho někdo?

na příspěvěk reagoval +sfinx+

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

tento film ma nieco do seba, prekvapive scenky, a hlavne ma nutil rozmyslat, dokonca aj rozobrat hlavnu myslienku ... 5*

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Daviidesek: Aha, teď se na to dívám, díky moc za prozrazení konce...příště aspoň napsat spoiler

Daviidesek

Daviidesek (hodnocení, recenze)

Docela mě dostal ten konec, když z toho vyplynulo, že je to sen :-D.Ale v celku zajímavej film

na příspěvěk reagoval asirtes

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

uzzi: Ty asi moc nemusíš Cage, co ? Mě by zajímalo, jak by vypadalo u tebe vyhýbání kulce :-) Tenhle film je podle mě dost dobře zpracovanej a každopádně nadprůměrnej. Pátou hvězdu dávám za ten konec, kterej mě dost překvapil a zároveň i potěšil: Bylo to takový pod heslem: Konec si domyslete. To mám rád. :-)

na příspěvěk reagoval asirtes

supercvok

supercvok (hodnocení, recenze)

Dle mě velmi dobrý film s brutálním závěrem :) Během sledování jsem si říkal "průměr", že by se to dalo zpravovat i dějově o něco líp, protože tématika je opravdu dobrá, zajímavá, ale jakmile se to celé na konci otočilo, ten film u mě najednou poskočil s stupínek výš. Mám rád, když mě něco dostane :) Moore navíc hodně dobrá, jako vždy.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Mne sa to páčilo, ale bol som zaskočený, keď to zrazu vybuchlo a... Nič, zobudil sa a koniec. Len po pol hodine filmu. Veď to ani film nebol, len predĺžený seriál. Taký dobrý príbeh by si zaslúžil rozpracovať a dať do toho viac akčnosti a napätia...

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Je to takovej lepsi prumer.Konec nebyl tuctovej ale prekvapive originalni.Ale na druhou stranu se mi zas nelibily pocitacove efekty ve filmu.

LBsmoke

LBsmoke (hodnocení, recenze)

podiv se na next bude se ti to líbit ale o tom filmu se nedá říct víc než jo nebylo to špatný... a já dodávám škoda že tam byl cage kdyby tam hrál někdo jiný tak by ten film stoupl na kvalitě... a navíc ten režisér si nevidí pod ruce, mamlas hodí tam pár skečů za které bych si uřízl prsty.. skažený film..

airwolfis

airwolfis (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem si udělat pohodovej večer s pohodovym filmem. Nic náročnýho. Next mi to jasně splnil ;o). Předvídat se tam dala snad každá vteřina....takže jsem se cítil jako hlavní hrdina ;o). Ale za 45 kaček to nejsou zas až tak vyhozený peníze...

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Nechápem jak dokáže ten Tamahori robiť tak tragické digitálne triky s takými rozpočtami . xXx: Nová dimenze a Dnes neumírej sú natom rovnako

DjMetal

DjMetal (hodnocení, recenze)

MNe sa tento film pacil.....Niekedy to bolo odveci - tie dve minuty,ale myslim ze to je v celku dobry film....Len nechapem tomu, ze pri tom dievcati videl az pol dna ci kolko dopredu.No nehajme to tak.Dalo sa na to pozerat a davam 8/10.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Kaka: A kde nemá? :-) Odporúčam pozrieť I Now Pronounce You Chuck and Larry.

Bubbo

Bubbo (hodnocení, recenze)

Celkovo priemer *** Ale posledné 2 minúty ma dostali ... + *

veusta

veusta (hodnocení, recenze)

No zaimavy. Nejdriv vidi do budoucnosti jenom dve minuty a pak najednou vidi vsechno co se stane v honbe za teroristama, fakt nevim co si mam o tom myslet... ale nenudila sem se u toho....

Gugos

Gugos (hodnocení, recenze)

Já to fakt nechápu co pořád lidi od těchto filmů čekají podle mě naprosto skvělý film u kterého jsem se dobře bavil líbil se mně nápad i zpracování a některé tady ty odborné komentáře to je zase síla.....chtěl bych vidět co by tady ti rádobyodborníci natočili nebo zahráli oni.....to by bylo za 30 sekund vymalováno....hloupě kecat umí každý trouba ale něco dokázat je už pak jiná písnička....doporučuji každému tento snímek shlédnout moc pěkná práce

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Mně se ty digitální efekty překvapivě líbily - i když jsou špatné. Ostatně scéna, kdy Cage sbíhá ze skály, je vynikající.

ombbre

ombbre (hodnocení, recenze)

Celkom v pohode film, len som nečakal taký koniec. Ale počitačové triky boli dosť úbohe. Ale odporúčam si pozrieť!!!

deblasco

deblasco (hodnocení, recenze)

knizku/poviedku som cital aspon 100x... jedno z najlepsich diel PKDicka... podobne ako johny mnemonic alebo blade runner... tesim sa na ten film... jedine co zaznavam trosku reziserom a scenaristom ktori spracovali/vaju jeho diela, ze silou mocou sa ich snazia ukoncit "happyendom"... pricom v samej podstate kyberpunkovej literatury a jej postapokalyptickej vizie sveta je koniec nadeji, sveta alebo iluzii... :) napriek tomu, tesim sa na tento film :)

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Bohuzel, film byl na 3* ale davam za 2* kvuli naprosto ubohym trikum, fakt me z nich bolely oci, a Cage je v cim dal vetsi krizi!

Stefan_M

Stefan_M (hodnocení, recenze)

Zacalo to pekne. Aj som mu drzal palce, nech ho nechytia. Ale ten blby koniec nechapem. Teda rozumiem tomu, ale nemalo to urcite takto v najlepsom skoncit. Inac to mohol byt suprovy film.

kiwikiwi

kiwikiwi (hodnocení, recenze)

nejake to bolo "divne". akoby film nadabovali 2x, Nikolas sa vkuse tvaril, ako herec - najvacsi umelec "stara paka" a ostatni hrali ako na scenke zo stuzkovej. ale pribeh super!!!

bobosapo

bobosapo (hodnocení, recenze)

teda ty kecy nekterých rádoby intelektuálů v těch komentářích je je zážitek... ufuf, uplně vidím ty šašky jak nemají babu, bydlí u maminky a sedí furt u pc nebo v kině a utíká jim to ostatní.... bože to jsou fakt někdy hodnocení a kecy, ještě, že většinou normální lidi píšou do diskuze.... howg

Jardys88

Jardys88 (hodnocení, recenze)

Podívaná nabitá napětím, neočekávanými zvraty a pořádnou dávkou akce. Jeden z mála filmů ve kterém se mi N.Cage líbil. Velmi zajímavé bylo jak se mu dařilo uhýbat kulkám a jeho naprosto úžasný únik z kasina byl pro mne ohromující....

petero

petero (hodnocení, recenze)

igirazor: sú to fajnovky a každý čaká že to bude ďalší minority report

igirazor

igirazor (hodnocení, recenze)

Čo sa vám na tom filme nepáči? Podla mna je to konečne odychové Sci-fi bez trhlých scén

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Kucí, udělat ten banální vstupní filmový Test je takový problém?

shadow666

shadow666 (hodnocení, recenze)

Kedy ho do čerta budeme moct ohodnotit aj my obyčajny ludia?ja ho mam doma už asi tyžden a snažim sa ho ohodnotit a stale sa to neda do prdele s vami.....

entitka

entitka (hodnocení, recenze)

Filmy, které budou uvedeny do naší kino distribuce, můžou před datem jejich premiéry hodnotit pouze "refundovaní" uživatelé s právy komentovat. Kdo to sem napsal je skutečně "refundovaný" odborník nejen na filmy a jejich hodnocení, ale i na pravopis českého jazyka a význam cizích slov....

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama