Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Spielbergova Válka světů bez Spielberga a hereckých hvězd, speciálních efektů, hromady peněz a hlavně bez nápadu. To je Invaze světů. Tentýž film, ale zpracovaný jinak, špatně, hrůzně, strašidelně, ani ne trochu vtipně, prostě příšernost snad až světového formátu, na kterou se dá koukat jenom na vlastní pěst. Divím se, že něco takového vůbec vyrábí, když ví, že podobný film točí právě Spielberg a já na to jak vůl koukám. No vyhnout se velkým obloukem je málo, nejradši bych spálil veškerý DVD které se vylisovali a prodali, veškerý záznamy a ty herce bych taky vyškrt ze světa, tohle bylo fakt moc. ()

VIETNAM20 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zakoupil za 9 Kč v bazaru protože mě zaujal tématem. Doma jsem ale zjistil že to má zde takto nízké hodnocení. Říkal jsem si že to bude asi teda velká hrůza. No po vložení DVD do přehrávače mě překvapilo dost kvalitní obraz na tomto nosiči. Čekal jsem špatný při tomto hodnocení. A co se týče samotného filmu. Ano není to áčkový film který by trhal rekordy. Je to nízkorozpočtový. Ale zase to tak špatný taky nebylo. Pravda samotný mimozemšťany,roboti, kraby :-) nebo co to vlastně bylo byli nekvalitní. Mohli na nich trochu zapracovat když vymyslí tento film.Občas mě i vadil během děje střih kdy záběr obrazu pomalu tmavnul. Ale přesto jsem film dokoukal dokonce s jedinou pauzou,kdy jsem si šel namazat 3 housky s taveným sýrem se šunkou. A že by ten film na mě nechal nějaké následky z nekvality se říct nedají. A jak tady někteří píší,že se tam objevili mimozemšťany jen jednou není pravda. Já je tam viděl minimálně cca 6x . Konec filmu jsem si teda představoval trochu jinak. Dávám 2 hvězdy. Možná jsem divný :-) ()

Reklama

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů, které jsem prostě nevydržel mít zapnuté dokonce. Toto bylo tak HROZNÉ, že to snad nikdo, kdo se na tvorbě podílel, nemohl myslet vážně. Ubohé, trapné a příšerné v každém směru, jednoduše propadák každým coulem, člověk žasne, že do tohoto někdo mohl vrazit peníze - 1 milion dolarů?! 5 korun už bylo moc. ()

BillHocking odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnocení filmu oprávněně nestoupá nad desetiprocentní hranici. Pravdou sice jest, že hlavní hrdina George má pěknou mladou ženu, dceru a rozumí astrofyzice, ale žádná z těchto skutečností zážitek nevylepšila. Na světě často platí, že bratr mající oporu v bratru je jako opevněné město, jenže v tomto případě se od sebe bratři odtrhli až příliš brzy. Jeden z nich se vlastně odtrhl doslova. A právě toto je jedna ze scén, nad kterou jsem se lehce podivil. Když totiž na Georgova bratra spadl kámen a přepůlil jej na dvě poloviny, tak se mu zřejmě záhadně podařilo absorbovat celou jeho spodní polovinu těla, protože zbyla jen polovina horní. To je ale pouze jen malá výhybka. Nesmírně důležitou roli sehrál ve filmu pastor, který ze sebe sypal jedno moudro za druhým - nakonec bohužel zemřel, přestože "to třeba Bůh nechtěl", anebo "prostě jen věřil v lež a fikci". Zajímavá byla taky chvíle, kdy se hlavní hrdinové bavili pod stromem a jeden z vetřelců stál velmi nenápadně přímo nad nimi (viz. obrázek: http://img.fdb.cz/galerie/n/n262c615b5a99ea9923a519c708a319.jpg). Prostě jsem akorát čekal víc momentů, kdy by se dalo zasmát na úkor levných herců a špatného grafického provedení. Snad jsem nebyl moc "namlsaný" z nedávného Black Sheep. Každopádně kdybych chtěl, vytáhnu ze svého rekta podobný zázrak. A tímto jsem to definitivně odepsal do kategorie Odpad! Této science-fiction podívané by Ezechiel vzkázal pouze: V den svého narození jsi byla pohozena v poli, protože jsi vzbuzovala hnus. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo přežil jsem to... ale řeknu Vám lidi, že tenhle film je v žánru sci-fi něco jako Lunetic v hudbě :-) Jen 4 základní věci, které mě sraly nejvíce: 1) Efekty, které vypadají jak z 80. let, případně radši nejsou vůbec ukázaný. Při prvním pohledu na obří kráčející cosi jsem si vzpoměl na klasický Souboj Titánů. 2) Neustálý WTF momenty, které vrcholí když jeden z hrdinů prostě zvedne kulisy chajdy, podleze ji a zevnitř otevře bez klíče předtím zamčené dveře, načež se oba hrdinové v této "pevnosti" skryjí. 3) Kněz a jeho desetiminutové monology o bohu jsou vskutku k nepřežití... připadal jsem si jak v nějaké sektě. 4) Celková naprosto totální nuda, demence, neakčnost a zoufalost. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama