Reklama

Reklama

Krycí jméno: Čistič

  • Česko Krycí jméno: Cleaner (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cedric the Entertainer, Lucy Liu a Nicollette Sheridan v jedné z „nejrychlejších“ akčních komedií.  Jake je zdánlivě obyčejný chlapík, který nemá ponětí, kdo vlastně je. Po omračující ráně od záhadného útočníka se probere v pokoji vedle mrtvého agenta FBI a díky tomu se zamotá až do vládní konspirace. Jeho pronásledovatelé uvěří tomu, že Jake je tajný agent, který má klíč k mnoha informacím o spiknutích v FBI a CIA. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

stephano odpad!

všechny recenze uživatele

Jako odpad moc nedávám, ale tady jinak nemůžu sem uplne znechucenej tim, že režiser nechal neco tak krásného jako je Lucy Liu vůbec se dotýkat Cedrica the Konteinera ještě, že se tam nelíbali na konci to bych už asi brečel........ Zde je slovy 0 vtipných a čísly mega trapných situací. Uvažoval jsem nad jedním bodem za obě ženské role, ale takovej mamrd nejsem. Jinak souhlasím - Elizabeth Hurley zde opravdu nehraje ani komparz. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku dávám za Lucy Liu. Toho trapného černocha s ještě trapnějším jménem by měli někde zakopat, aby se už nedostal do žádného filmu. Ne, že by ve filmu nebylo pár dost vtipných scén. Například to plácání babičky ve výtahu přes prdel bylo skvělé, ale celek je tak ubohý, až hanba. Věřím, že je velká skupina afroamerických ubožáků, co podobné filmy vyhledávají, ale mě už ty černošské hovadiny serou. Proti tomuhle vyžranému čuněti je i Eddie Murphy bůh a jeho tupé komedie jsou skvělá podívaná. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická americká komedie o uklízeči, který se jednoho dne probudí vedle mrtvoly agenta FBI a vůbec nic si nepamatuje. Potká se s falešnou manželkou, sličnou agentkou, podívá se tváří v tvář pravým záporákům a na konci ukáže, že není jen srab. Cedric the Entertainer hrál v pár filmech menší role (třeba v Pánovi domu byl docela zábavný), ale aby na něm stál celý film? Nebýt Luci Liu a závěrečných scén s Markem Dacascosem, stálo by to za úplné houby. Ale takhle se dá říct, že je to celkem podprůměrná komedie s jednou docela slušně natočenou akční scénou. Hudba: George S. Clinton ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Crime Scene / Mansion ,2. The Beginning ,3. Tulip Tour / Dutch Dance / Transition ,4. Villiany ,5. Skittles ,6. Flashback / Hot Buns 69 ,7. Meeting Riley / Airport Chase ,8. Dump / Another Time / To DART ,9. The Chip / Ah-Oh ,10. Jake and Gina / Game ()

FlashFXP odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútna kravina. To snáď ani nemalo scenár, ale to vymýšľali za pochodu. Cedrik Zabávač by si mal zmeniť meno, lebo pri tomto filme som sa ani raz nezasmial. Totálne slaboduché. Ruky preč, pretože stratíte hodinu a pol života, ktorú vám už nikto nikdy nevráti. A mimochodom Elizabeth Hurley tam na 100 percent nehrala. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama