Reklama

Reklama

Krycí jméno: Čistič

  • Česko Krycí jméno: Cleaner (více)
Trailer

Obsahy(1)

Cedric the Entertainer, Lucy Liu a Nicollette Sheridan v jedné z „nejrychlejších“ akčních komedií.  Jake je zdánlivě obyčejný chlapík, který nemá ponětí, kdo vlastně je. Po omračující ráně od záhadného útočníka se probere v pokoji vedle mrtvého agenta FBI a díky tomu se zamotá až do vládní konspirace. Jeho pronásledovatelé uvěří tomu, že Jake je tajný agent, který má klíč k mnoha informacím o spiknutích v FBI a CIA. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

stephano odpad!

všechny recenze uživatele

Jako odpad moc nedávám, ale tady jinak nemůžu sem uplne znechucenej tim, že režiser nechal neco tak krásného jako je Lucy Liu vůbec se dotýkat Cedrica the Konteinera ještě, že se tam nelíbali na konci to bych už asi brečel........ Zde je slovy 0 vtipných a čísly mega trapných situací. Uvažoval jsem nad jedním bodem za obě ženské role, ale takovej mamrd nejsem. Jinak souhlasím - Elizabeth Hurley zde opravdu nehraje ani komparz. ()

FlashFXP odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútna kravina. To snáď ani nemalo scenár, ale to vymýšľali za pochodu. Cedrik Zabávač by si mal zmeniť meno, lebo pri tomto filme som sa ani raz nezasmial. Totálne slaboduché. Ruky preč, pretože stratíte hodinu a pol života, ktorú vám už nikto nikdy nevráti. A mimochodom Elizabeth Hurley tam na 100 percent nehrala. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Naprosto průhledná, jednoduchá komedie, která musí spolehlivě urazit každého filmového intelektuála zavřeného v dokonale odhlučněném pokoji, aby si mohl vychutnat práci pomocného asistenta režie. Pro diváky prostého ducha, mezi které se hrdě řadím, je to však slušná zábava, ve které miliony bakterií zemřou a místo mezi přitažlivými (leč nesouložícími) krasavicemi bych si s čističem Jakem klidně vyměnil. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Neviem odkiaľ "získal" Cedric The Entertainer svoje umelecké meno, pretože "the entertainer" určite nie je, aspoň mne príde zúfalo nevtipný. Každopádne Cleaner je typ filmu, ktorý môžem pozerať len za vhodnej konštelácie podmienok, keď mám chuť na nenáročnú zábavu. Presne to ponúka tento film..Treba vypnúť mozog, nechať dej plynúť... je to prázdne a o ničom, ale na relax to stačí :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Výtečná ukázka toho, jak dokáže trailer zmást. Podle něj jde o velice zábavnou řachandu, jenže nakonec zjistíte, že je vlastně v tom traileru koncentrována veškerá ta zábava. Zbytek filmu je jen nezáživná vata. Pár vtípků tady je, Lucy Liu je parádní (po všech stránkách), Nicollette Sheridan jen v určitých věcech. Ale hlavní hrdina... Hodně dlouho jsem přemýšlel, zda Martin Lawrence nepřibral a nevyměkl. Pak mi ale došlo, že to není on, protože i na něj to bylo slabé. Zápletka, podivná, akce skomírá, vtip jede podle not na buben (a český dabing mu ještě notně ubírá - opravdu si jeho tvůrci mysleli, že nikdo dneska neví, kdo je 50 Cent nebo 2Pac a proto jejich eliminací zničili celý vtip?), nejzábavnější je asi sestřih nepovedených scén v závěru. Ale dějí se i horší věci. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama