Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Vážený pane Macharáčku! Nejprve bych se Vás chtěl zeptat zda Vám říkají něco jména, jako: Kachyňa, Vláčil, Forman či Hřebejk. Předpokládám, že ne, neboť by jste takový do nebevolající počin nemohl nikdy vpustit do tohoto světa. Musel by jste si totiž ihned po projekci nějakých filmů od těchto osobností uvědomit, že tito pánové povýšili českou kinematografii na velmi vysokou úroveň, která se dočkala mezinárodního uznání. Proč jste se právě Vy rozhodl tímto dílem dělat pravý opak je mi velkou záhadou. Nicméně bych Vás chtěl tímto požádat aby jste své povolání neprodleně pověsil na hřebík. Protože to co vytváříte uráží nejen nás diváky, ale českou kinematografii všeobecně. Zanechte marných pokusů o úspěchy a běžte prodávat hot dogy, to snad nepohnojíte....i když :) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku zato, že chvílemi to bylo tak zoufale nevtipné a ubohé, že jsem se prostě musel smát. A taky že jsem se díky kochání se vším tím diletantstvím ani nestihl moc nudit a naštvat. Vše co fungovalo na SNOWBOARĎÁCÍCH tady děsivě nefunguje. Nemá to spád, nemá to styl, nemá to vtip, scénář a dialogy jsou otřesné, obsazení a výkony jakbysmet, režie amatérská. Atraktivních (a známých) slečen je tu požehnaně (Aichmajerová, Verešová, Vaňkovka), ale žádná z nich nic neukáže, nicméně Boučkovo cameo bylo nezapomenutelné, nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo plakat. Opravdu hrozný šrot, jsem zvědavý na EXPERTY, kteří jsou údajně ještě horší. Není možná! ()

Reklama

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytecme natoceny film. Kdyby nikdy neznikl, bylo by to lepsi. Mozna by mohl slouzit jako pomucka na filmovych skolach, aby se vedelo, jak se nema tocit film. Hlavni tri predstavitele bych z mista zfackoval za jejich drzost. Jediny pocit, ktery budete mit na konci filmu bude ten, ze ste prave nadarmo ztratili hodinu a pul ze sveho zivota. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Česká vrze prciček dopadla tak jak se dalo čekat - na piču. Tři hovada ehm hrdinové tohoto sqostu, hodlají udělat co jen půjde, aby své ocásky dostali do zatuchlých jeskyněk děvek z jednoho Vidlákova. Nejvíce v oblibě bude česká šukenstar Čárka Vaňková, která hraje sama sebe (kurvu) a některým, ne-li všem třem hovádkům poskytne změření svého hrudníku a pak jim dovolí, aby jí vykropili hrobku. Nejvíc napínavé tedy je , jestli zvládne všechny tři, nebo jí přetře rošt jen některý z naší trojice. Kdo má rád 50 kg teplé hošany s propadlejma hrudníkama a humor o hovně, ten bude nadšen. Jedna hvězda za zjištění, že Vaňková má taky kouzelná prsa jako já. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No nevím jak panic,ale tenhle film je zcela evidentně na nic.Jediné co jsem od toho čekal byl vtip,jediné čeho se mě nedostalo byl vtip.Zato se Vám dostane v míře vrchovaté product placementu, kolik jen bude chtít, zejména ten na koupelny rabak, je jak ze snu.Ještě že se tam objevil Libor Bouček, ten mě pořádně probral ze snění.No nepopírám, že Šárka Vaňková je krásná mladá dívka,ale myslím , že herečka z ní nebude. Navíc těm klaunům ve filmu by v realném životě nedala ani zoufalá osmedesátka, natož Šárka Vanková:).Ale neva hlavně že máme třetí řady Superstar, může pak alespoň být druhý díl Panice.Děti hladoví v africe a sponozři platí panice. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)
  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama