Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

imf 

všechny recenze uživatele

Jde to snad ještě hůř? Nevím... Ivo Macharáček by mohl z fleku napsat knížku "Tohle doma nezkoušejte"... film postrádá jakýkoliv řád, scénář má v sobě díry, že by jimi prolétla i vzrostlá ovce a nesympatické a špatně zahrané hlavní postavy rázem dělají z Poledňákovic Krokodýlů dílo hodné úcty. Existuje hodně významů slova špatný... a na Panice se hodí každý z nich. ;) Jestli tohle Kotík trumfne, tak nás čeká celuloidová apokalypsa. ()

TheMaker odpad!

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::: Dlouho jsem hledal film, u které bych tohle slovo použil, jelikož ho nemám rád, hlavně u lidí, co ho moc použivají. Ale já ho teď také použiji, jelikož tady se náramně hodí. Takže jdem na to: TRAPNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!! A to nemluvím o Michalu Hruškovi, který je debilní jen jak to jde !!! To bych mohl bý už i já hercem !! :::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

V hitu pro náctileté nesmí chybět štěrbiny a humor nejnižší úrovně, což film naštěstí splňuje. Problém je však v naprosto příšerné hlavní trojici, ze které se obrátí kufr i odolným jedincům. Počínání čárky Vaňkové nebudu jako správný gentleman komentovat vůbec. Může nás uklidnit pouze fakt, že dnes už by si nikdo nedovolil vést ženskou roli podobným směrem. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Odporný výplod české kinematografie, který má zřejmě napodobit filmy jako je Holky to chtěj taky, Prcičky a další. Má to ovšem několik háků. První hák(ček) je herecké obsazení. Slušně řečeno stojí za hovno. Další hák (tenhle se spíš podobá kramli, nebo řeznickému háku na zavěšování zvířat při zpracování jatečného trupu) je myšlenka, nápad, děj nebo jak to chcete nazvat...dál už to asi nemá cenu rozebírat... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ač patří tato česká „komedie“ mezi vůbec nejhorší filmy na zdejší databázi, osobně znám mnoho ještě horších kousků než je tento. Je však pravda, že příběh jako takový je dost tragický, nepříliš zábavný a ani herecké výkony většiny zúčastněných za moc nestojí. Šárka Vaňková jakožto nedávná finalistka Superstar byla jasným lákadlem pro teenagery, bohužel umí líp zpívat, než hrát. Mám však slabost pro Irenu Máchovou, která mě rozhodně nezklamala. Ba spíš potěšila (nejen nahotou) takže i díky ní a několika humorným situacím dám nakonec hvězdy rovnou dvě. 30% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)
  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama