Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 141)

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

V raných počátcích, kdy stádo diváků TV Hovna dostalo nové krmě v této podobě se ještě nejednalo o pořad, který by způsoboval těžké poškození na duševním zdraví. Čistě ze zvědavosti jsem shlédl pár dílů a nevěřil jsem vlastním očím. Imbecilita šla prudce nahoru a IQ pořadu prudce dolu. Do hereckého ansámblu známých tváří se přisrali "lidé", kteří náhodou měli cestu kolem kulis v Hostivaři. Pokud pominu, že někteří "herci" v této zhovadilosti jsou neskutečně příšerní ( Matonoha, Tomicová) tak se předpokládám děje v každém dílu totální hovno. Na scénu přijde pár, který to dá spolu dohromady, následuje rozchod. Poté nám televize ukáže nějaké hádky, které zpravidla končí vždy omluvami a co považuju za hardcore fetiš humus, tak to, že 99% všech zúčastněných se snaží chovat ukázkově, tzn. musíme si všichni pomáhat, musíme jeden druhého srát s otázkama, zda něco nepotřebuje a hlavně nesmíme zapomenout usmívat se jak teplouš v pubertě. Skutečně nedůstojná sračka gigantických rozměrů, jejíž desetileté vysílání a po takové době stále vysoká sledovanost něco vypovídá o našem prohnilém národu. Hnus nemocnej. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to tak špatné, jak uvádí zdejší hodnocení. Záhadou je, proč se seriál, co nestojí za nic, drží tak dlouho v popředí diváckého zájmu. Kvalitativně se to od roku 2005 posunulo z ultrasračky na supersračku. Řada herců odešla, množství nových a méně známých herců přibylo. V seriálu se řeší široké spektrum společenských témat, která jsou však mnohdy mimořádně zjednodušována a zkreslována. Kdyby se na těchto věcech více zapracovalo, byl by dojem mnohem příznivější. Také postrádám pevnější uchopení dějových linií, které jsou někdy zajímavé, ale jsou rozvedeny jen do nepřesvědčivého až idealistického vyznění. Jednotlivé postavy jsou v seriálu zahrány poměrně precizně afektovaně. Naprostá stupidita. ()

Reklama

DaViD´82

všechny recenze uživatele

Nekonečný seriál o nikdy nekončících, rádoby aktuálních problémech, obyvatel jedné ulice. Že vás to ani v nejmenším nezajímá? Ani se vám nedivím, ovšem pravidělně to (ne)dobrovolně sleduji pondělí co pondělí během návštěv u rodičovstva a z těch nekonečných seriálů (nejen našich) mi to přijde nejen nejsnesitelnější, ale rovnou i nejlepší. A to, že vidím sotva jeden z deseti až dvaceti dvojdílů a jako by se mezitím nic nestalo? Tak to těžko u tohoto typu pořadu z ranku "kulisa na doma po práci" brát jako zápor. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Toľko hercov a tak zle ten seriál nakoniec vyznel. Nepáčil sa mi, nemal ten šmrnc, čo som čakal. Mňa jednoducho nudil a nič zaujímavé pre mňa nepriniesol. Podľa mňa zabití čas pri jeho sledovaní, čo i len chvíľky. Nebyť niektorých hercov a nápadov, bol by to pre mňa odpad, takto aspoň tých 20% si to zaslúži. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Ze začátku to byl docela slušný český seriál, ale postupem času, když byli přidělávány další a další díly, tak šla kvalita a humor tohoto seriálu do kytek, ale na druhou stranu, musím uznat, že to není zas až tak špatný seriál. Taková oddychová večerní podívaná. | Průměr všech zhlédnutých dílů: 50% (2*) | ()

Galerie (368)

Zajímavosti (69)

  • Za devět let natáčení se v hospodě u Henryho spotřebovalo 47 793 nealko piv. (M.B)
  • Epizody číslo 4606 a 4607 se částečně odehrávají na Liberecku u Chaty Pláně pod Ještědem. (DominatorCZ)
  • V seriálu si do této doby zahrálo celkem 9 sourozeneckých dvojic. (M.B)

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama