Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Každý všední den se těším až bude 18:30 h. a já si sednu k TV a pustím si tento "nekonečný" seriál. Hrají zde dobře herci i "neherci". Zní to neuvěřitelně, ale Ulice mě baví prostě pořád. Stává se mi, že si někdy pravá jména herců pletu s jejich seriálovými postavami:) Jen škoda, že se přes léto nevysílá. Pro mě jasných pět hvězd a asi nikdy nepochopím tak nízké hodnocení zde na CSFD. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Přiznám se,že byly doby kdy jsem tenhle seroš sledovala díl od dílu...Díky bohu mě tahle doba přešla a nastalo období vzdoru podobně jako hojně rozšířená nemoc puberta a došlo mi jak neskutečně se dějová linie opakuje...kdyby se jen opakovala ona je neskutečně nemožná....Není možné aby manželka "mrtvého" ruského mafiána vůbec žila to za A,za B není možné aby někdo byl regulérní sebevrah a s*al se do ruské mafie apod....Podobných neskutečných FAU PAX je v tomto seriálu řada co je ovšem asi nejvíce ponižujícím faktem - je neutuchající a viditelná hloupost veškerých dialogů a "životních" situací...nevím kde ty příběhy berou???U nás obyčejných a hlavně NORMÁLNÍCH lidí určitě ne..1/5 za to,že to kdysi mělo jakousi minimálně přípustnou hranici sledovanosti - nyní by si to zasloužilo odpad ale křivdila bych sama sobě a svému vkusu,když jsem vydržela nespočet řad na toto civět.. ()

Reklama

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Když tohle začali před deseti lety dávát, asi měsíc jsem na to koukal a děsně se za to styděl. Nutno dodat, že mým hlavním (a téměř jediným, ale to už si tak dobře nepamatuju) důvodem byla pěkná bloncka Dominika Kadlčková v roli Hrušínského vnučky. Dnes prchám nejbližší únikovou cestou, kdykoli se Ulice objeví na obrazovce. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Čím déle to běží, tím víc otravnější to je. Velký podíl na otravnosti tohoto seriálu mají také jejich kauzy, které se táhnou každý díl třeba i rok a půl. (Pamatujete na pana Kukačku, nebo na Vasila? Nebo Libušku alkoholičku a toho jejího blba? A teď aktuálně to táhnutí o adoptivní dceru... ano příběhy ze života ale NEsmyslně poskládané dohromady). Rád bych dal 'odpad!', ale na Ulici občas koukám takže by to nebylo fér. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

na sledování dennodenně? Nikdy! Ovšem dvakrát, třikrát do měsíce jako kulisu při práci všeho druhu? Proč ne, mezi českými nekonečnými seriály absolutní král, který nezpůsobí krvácení očí ani hromadnou sebevraždu mozkových buněk. Nebudu tomu dávat odpad jenom proto, žr nemusím vidět každý díl a stačí mi vidět každý třicátý. Jen stačí přistoupit na pravidla hry. Ale stejně bych Kleinovi nach**l do dýmky ()

Galerie (368)

Zajímavosti (69)

  • V seriálu randila Slečna II. (Pavlína Drlík Palmovská) s Prokopem (Ondřej Studénka). Natáčení bylo pro oba herce velmi příjemné a přirozené, jelikož se herci znají nejen z JAMU, ale také si spolu zahráli v několika inscenacích v Městském divadle Brno. (ČSFD.cz)
  • Po svém odchodu se Patricie Solaříková (Tereza) nechala slyšet, že nejtěžší scéna během jejího působení v seriálu byla pokus o znásilnění ve škole. (Duoscop)

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama