Reklama

Reklama

Ulice

(seriál)
  • Slovensko Ulica
Drama / Komedie / Rodinný
Česko, 2005, 40–60 min

Hudba:

Petr Malásek

Hrají:

Radoslav Brzobohatý, Alena Vránová, Tereza Brodská, Petr Vacek, Ondřej Pavelka, Ilona Svobodová, Bronislav Poloczek, Jaroslava Obermaierová, Eva Decastelo (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ojedinělý televizní projekt, první denní původní seriál začíná. Od 5. září 2005 se s ním budeme na obrazovkách Novy setkávat každý všední den vpodvečer a budeme v něm sledovat osudy obyvatel jedné ulice. Nenajdeme v ní nic, co se nedá najít jinde. Jsou tu obytné domy, kadeřnictví, večerka, hospoda, prodejna květin i pár firem. Jen těžko se mezi nimi dá přehlédnout Království hraček malá firma na dřevěné hračky s krásným logem nad vchodem. Tady kraluje majitel firmy i celého domu, důstojný zjevem, charakterem i jménem: pan Václav Král. Celý život pracoval tak usilovně, že téměř přestal vnímat přítomnost své oddané ženy Marie. A pak jsou tu další. Zaměstnanci pana Krále, různorodá skupina lidí, lišící se věkem, postavením, založením, rodinným zázemím. Další je rodina Farských, Jordánovi, pan Pešek nebo majitel Večerky Nykl, majitel kadeřnického salonu Michal a jeho mladé kadeřnice a další a další. Se všemi se poprvé setkáme právě na konci prázdnin, kdy se Ulice začíná znovu zalidňovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 142)

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nekončící seriál, který prakticky od začátku přežívá ve vegetativním stavu. Nikam se neposouvá a stále si drží takovou jednu nudnou polohu obyčejného života. Cokoliv co se dá započítat do dějové linky, je na tak nízké úrovni, že jakýkoliv pokus o zesílení emocí je kolikrát na rozbití obrazovky. Počet dílů je aktuálně více než 4200 a další ze setrvačnosti stále přibývají. Kvantita naprosto převálcovala kvalitu. Jako nenáročná "zábava" pro vyplnění ticha k nějaké vedlejší činnosti může některým jedincům posloužit dobře, ale jinak je to nekonečné utrpení. ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

V raných počátcích, kdy stádo diváků TV Hovna dostalo nové krmě v této podobě se ještě nejednalo o pořad, který by způsoboval těžké poškození na duševním zdraví. Čistě ze zvědavosti jsem shlédl pár dílů a nevěřil jsem vlastním očím. Imbecilita šla prudce nahoru a IQ pořadu prudce dolu. Do hereckého ansámblu známých tváří se přisrali "lidé", kteří náhodou měli cestu kolem kulis v Hostivaři. Pokud pominu, že někteří "herci" v této zhovadilosti jsou neskutečně příšerní ( Matonoha, Tomicová) tak se předpokládám děje v každém dílu totální hovno. Na scénu přijde pár, který to dá spolu dohromady, následuje rozchod. Poté nám televize ukáže nějaké hádky, které zpravidla končí vždy omluvami a co považuju za hardcore fetiš humus, tak to, že 99% všech zúčastněných se snaží chovat ukázkově, tzn. musíme si všichni pomáhat, musíme jeden druhého srát s otázkama, zda něco nepotřebuje a hlavně nesmíme zapomenout usmívat se jak teplouš v pubertě. Skutečně nedůstojná sračka gigantických rozměrů, jejíž desetileté vysílání a po takové době stále vysoká sledovanost něco vypovídá o našem prohnilém národu. Hnus nemocnej. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

To nejlepší, co mohl Klein udělat bylo onemocnět, aby měl pádnou výmluvu jak se z tohodle šuntu ztratit. Česká telenovela v ne sice nejhoším, ale v druhém nejhorším balení (první je podle mě Rodinný poutko). Ale aspoň je to tu celkem dobře zahraný (tedy dobře, aspoň nepadám na prdel z každýho umělýho a nemožnýho výraziva a chování, jako u RP). A roli Ajchmajerky považuju za největší VTIP v dějinách českého filmu a seriálu. Zajímalo by mě, jak dlouho ještě bude těžit z úspěchu rozhazování svých dlouhých noh. A jen doufám, že to nebude stejně nekonečnej seriál, jako Tak jde čas a podobný sračky. Náběh to má. Mimochodem ty reakce na dění v realitě jsem si představoval trochu jinak. Tedy nemyslel jsem si, že to bude slavení Mikuláše a Vánoc ve stejnou dobu, ale i třeba přetřes politiky. No nic. Jindy Je sranda, jak se tam poslední dobou objevují stále další a další celebrity naší vaší televize OdzN@va a nebo ty, které svého pravého poledne ještě nedosáhly a už je tu západ Slunce. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Dám vám dobrou radu, dámy a pánové (ti především): pokud kojíte u zapnuté televize, vždy mějte ovladač po ruce. Jestliže skončí vaše oblíbená kriminálka, přetrpíte blok reklam a upoutávek, může se vám stát, že se na obrazovce vyskytne "Ulice". Sebrat dítěti kozu, abyste se dostali k ovladači příliš vzdálenému, je skutečný problém - kojenec vám při tomto pokusu pravděpodobně utrhne bradavku. Ale riskněte to. Zvolíte-li raději uchovat poprsí v jednom kuse, vlivem sledování telehovnely vám mlíko zkysne a váš mozek se za pár desítek vteřin změní v pudink. Už nikdy více, ovladač od tohoto zážitku nosím na šňůrce u krku a v kapse mám pro jistotu náhradní baterie! Dávám "Ulici" 10% za tu nepatrnou možnost, že je na ní třeba něco pozitivního. Odmítám vydat svou příčetnost všanc, abych po onom (pravděpodobně imaginárním) kladu pátrala. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Čekání na léto... to je pravidelně pauza. Odpad nedám, protože tak hrozný jako bordelhotel to zase není. Mám období, kdy to vnímám a období, kdy ani nevím, že nějaká Ulice vůbec je. Pokud to někdo sleduje od začátku a pořád se mu to líbí, tak šup s ním někam do vitríny, moc bych si ho chtěla prohlídnout. ()

Galerie (368)

Zajímavosti (69)

  • Celý areál Ulice propojuje 5,5 kilometru zvukových kabelů se 180 konektory. (kapsomut)
  • Epizody číslo 4606 a 4607 se částečně odehrávají na Liberecku u Chaty Pláně pod Ještědem. (DominatorCZ)
  • V jedné epizodě je Tereza Jordánová (Patricie Solaříková) téměř znásilněna spolužáky. Pro lepší důvěryhodnost jí dal režisér facku a ona se ze šoku sama rozbrečela. (balone)

Související novinky

Zemřel herec Andrej Hryc

Zemřel herec Andrej Hryc

31.01.2021

V noci ze soboty na neděli zemřel slovenský filmový, televizní a divadelní herec Andrej Hryc. Bylo mu 71 let. Hryc bojoval od loňského roku s akutní leukémií, informace o úmrtí nyní médiím předala… (více)

Zemřela herečka Hana Maciuchová

Zemřela herečka Hana Maciuchová

26.01.2021

Ve věku 75 let dnes v Olomouci po dlouhé nemoci zemřela česká filmová, televizní a divadelní herečka Hana Maciuchová. Nejvíce diváku si ji jistě bude pamatovat z televizních obrazovek. Zahrála si v… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama