Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Ulici ještě přežiji ale tohle? jste se fakt zbláznily herci odpad, ne samozřejmě všichni celkový děj výplach žaludku snaha o humor na bodu mrazu, s mrtvolou se víc pobavíte tohle je totální šílenost. A proto že jsem viděl jsem tam nějaký díl někdy kupodivu celý někdy trochu tak proto budu hodnotit jenom celkový seriál a série díly vůbec kdybych jsem měl zhlédnout všechny díly musel bych na konci se odpálit. Seriál pro starší generaci tak zvaně důchodce a to nemyslím vůbec špatně. ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

sestra: pane Jahoda, vy nesete pani doktorce sirečky...? ---- Jahoda: heh..ne prominte to mi uteklo ---- Mudr.: to nevadi pane Jahoda,,moje babicka rikavala lepsi jeden prd nez....ALE FUJ TO JE TEMELIN ....sestro otevřte vokno a vemte mu krev,,,něco takhle vodpornyho nemuze vyprodukovat zdrava lidska bytost ---- sestra: ja si vezmu pro jistotu roušku... ---- Mudr.: tak jo, a hlavně nepouštějte dalšího --- Jahoda: ja se ještě jednou omlouvam --- Mudr.: jahoda, za to si nic nekoupim....mate to za tricet a v letě nam to tu pridete vymalovat...........................noahele...je to za dve minuty a přibeh minimalne na dve hvezdy.....a menovat se to muze treba Masturbace v orlicky přehradě ()

Reklama

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, zda mam plakat ci zvracet. Jedno z nejhorsich zverstev, ktere N@va vypustila mezi lidi. Ne, skutecne na tom nemohu najit nic pozitivniho. Scenar je v nekterych scenach tak dementni, ze sceny pusobi jako nocni mura chovance Bohnic. K tomu se prida Petr Rychly jako chirurg a ted i Gondikova jako vrchni sestra ... Uz skutecne jen cekam, kdy se do scenare propasuje genialni kamenak Zdenka Izera z jeho "Nemocnice": "Prosim vas, ordinuje dnes doktor Lunda?" "Myslite doktora Licu?" ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Směšné. Nechápu, co se na tom těm lidem tak líbí. Ale oni to přesto sledují. Moje máma, táta, babička, děda a bůh ví kdo ještě.. Pár dílů jsem viděl, abych to mohl právem kritizovat, ale dnes už mi stačí jenom ta ukázka v TV a pousměju se :) PS. Mohl by mi někdo poslat rozpis, kdo s kým se tam už vyspal ? :) Abych byl v obraze, když je to takovej "kult', že jo.. ()

salahadin

všechny recenze uživatele

Je libo klystýr mozku???? Nehodnotím, protože jsem neviděl ani jeden celý díl (ono by to technicky stejně ani nešlo, protože televize by byla po 5min na třísky), mám však poznámečku pod čarou k těmto seriálům: prý se v nich máme najít a ztotožnit se s hrdiny, ale tyhle seriály mají pověst prachsprosté lidové podívané, jsou tam tak neuvěřitelné, za pačesy přitažené situace a ty nejlacinější charaktery, děje, poučení i zábava, až je s podivem, že se v tom seriálu někdo najde...a že vůbec vzniklo tolik dílů! ()

Galerie (4 553)

Zajímavosti (122)

  • Běla (Zlata Adamovská) a Eduard (Petr Štěpánek) tvořili v seriálu manželský pár, ovšem po čase se jejich postavy rozvedly. Jejich představitelé Zlata a Petr si při natáčení skvěle rozuměli, a tak se v roce 2013 tajně vzali doopravdy. (fiLLthe3DD)
  • Za celou dobu natáčení bylo potřeba 28 260 komparzistů. Autoři napsali 795 scénářů. V seriálu si zahrálo 1 535 herců. Pokud by se chtěl člověk dívat na všechny díly, strávil by u televize nepřetržitě 32 dní.(Zdroj: časopis Blesk). (M.B)
  • Ve 20. díle koupí Michal (Roman Zach) Martinovi (Oliver Cox) videohru "Mafia". V té mimochodem v české verzi mluvili Petr Rychlý a Linda Rybová, kteří zde hrají Čestmíra Mázla a Kamilu Váchovou. Také ve hře hlavní roli namluvil Marek Vašut, který hraje ve spin-offu Doktoři z počatků (od r. 2013) Rudu Řezáče. (Deathly)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama