Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu

Recenze (1 187)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Počkat ono to stále běží? Tak to je humus. Seriálová žumpa jménem Ordinace se časem stala především trafikou pro bývalé moderátory Novy (Rychlý, Dolinová, Slavíková, Štěpánová, Gondíková atd.), kteří tak mohli "oživit" své herecké kariéry a zároveň si v klidu splatit hypotéky a další dluhy, což v jednom rozhovoru potvrdil i Radim Fiala. To samé však můžeme říct i o hromadě skutečných herců - zoufalců, kteří se jinde než v nekonečných seriálech nemají šanci uchytit. Ordinace a její sledující mají tedy značný vliv na úspěšné splácení hypoték a tím pádem i finanční stabilitu ČR. Jak vidíte, stačí se k Ordinaci jen přiblížit a také začnete produkovat hovna, která budete vydávat za umělecké a přínosné dílo. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Směšné. Nechápu, co se na tom těm lidem tak líbí. Ale oni to přesto sledují. Moje máma, táta, babička, děda a bůh ví kdo ještě.. Pár dílů jsem viděl, abych to mohl právem kritizovat, ale dnes už mi stačí jenom ta ukázka v TV a pousměju se :) PS. Mohl by mi někdo poslat rozpis, kdo s kým se tam už vyspal ? :) Abych byl v obraze, když je to takovej "kult', že jo.. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak se na tohle může dívat a ještě více mě děsí, že oba mí rodiče to sledují... Vždyť jediné, co se tu děje je, že postavy spolu navzájem spí, dělají si děti, nadávají si, rozvádějí se den potom, co se vezmou a neustále si provádí naschvály... Pak se někdo diví, že společnost jde do háje, když se na tohle má dívat... ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Ona mě vlastně fascinuje ta vytrvalost ze strany producentů i diváků. Spousta scén jakoby ze života, nějaké to lidové vtípkování a hlavně hromada dramatických zvratů a průserů - nutno poznamenat s “příhodnou” hudbou, aby to náhodou divák soustředící se na své žehlící prkno nezmeškal nebo mentálně pomalejší pochopil. Premisa střídající prostředí polikliniky, malé gynekologické ordinace (a nepřidala se později pediatrie?) a obydlí/okolí lékařů a blízkých. Spousta pacientů a jejich zdravotních problémů, spousta vztahů, slastí a slepých uliček a co z toho? Je to jen divadlo na obrazce, ba hůř - dekádu a půl v provozu. Na druhou stranu u milovníků těchto žánrových perel za Atlantikem - ať už v té části severní, střední či jižní - bychom se za tento seriál stydět nemuseli. P.S. Navíc je fakt komedie, jak asi po roce začal seriál jít pod názvem “Ordinace v růžové zahradě 2” a od té doby se této nesmyslné tradice drží. ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Prosímtě Leňo, tohle si nečti ;-) Je to tak, neuvěřitelně sračkoidní seriál kupodivu přitahuje k obrazovce početné (zejména ženské) publikum a proto je třeba kritizovat opatrně a nenadělat si problémy v rodině, či v partnerském vztahu :-) Já se ovšem celou dobu diví, jak se můžou ty ženy a dívky dívat na seriál odehrávající se zhruba ve dvou místnostech, naplněných nemožně hrajícími herci, kterým paní scénáristky vsázejí do úst maximálně směšné a trapné "poučné" řeči a jejich životy ženou debilně vykonstruovanými cestami. A jsem si jist, že většina divaček u tohoto seriálu nežehlí :-) ()

Galerie (4 553)

Zajímavosti (122)

  • Ve všech dílech seriálu se objevilo celkem 490 herců. (ricky4)
  • Seriál točily dva štáby, jeden v ateliérech, druhý v exteriérech, ve dvanáctihodinových směnách. Jeden obraz se točí přibližně hodinu. (Paity)
  • Výtah v nemocnici nevede do jiných pater nemocnice, ale do zákulisí a jiných scén. Přes výtah bychom se dostali například do bytu Čestmíra Mázla (Petr Rychlý). (Petr.Penicka)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama