Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

sestra: pane Jahoda, vy nesete pani doktorce sirečky...? ---- Jahoda: heh..ne prominte to mi uteklo ---- Mudr.: to nevadi pane Jahoda,,moje babicka rikavala lepsi jeden prd nez....ALE FUJ TO JE TEMELIN ....sestro otevřte vokno a vemte mu krev,,,něco takhle vodpornyho nemuze vyprodukovat zdrava lidska bytost ---- sestra: ja si vezmu pro jistotu roušku... ---- Mudr.: tak jo, a hlavně nepouštějte dalšího --- Jahoda: ja se ještě jednou omlouvam --- Mudr.: jahoda, za to si nic nekoupim....mate to za tricet a v letě nam to tu pridete vymalovat...........................noahele...je to za dve minuty a přibeh minimalne na dve hvezdy.....a menovat se to muze treba Masturbace v orlicky přehradě ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, zda mam plakat ci zvracet. Jedno z nejhorsich zverstev, ktere N@va vypustila mezi lidi. Ne, skutecne na tom nemohu najit nic pozitivniho. Scenar je v nekterych scenach tak dementni, ze sceny pusobi jako nocni mura chovance Bohnic. K tomu se prida Petr Rychly jako chirurg a ted i Gondikova jako vrchni sestra ... Uz skutecne jen cekam, kdy se do scenare propasuje genialni kamenak Zdenka Izera z jeho "Nemocnice": "Prosim vas, ordinuje dnes doktor Lunda?" "Myslite doktora Licu?" ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je podle mě jeden z nejhorších počinů v seriálových dějinách a podle mě i v televizních dějinách vůbec. Scéna je katastrofálně kašírovaná, a i naprostý dement pozná, že jde o studio, a ne skutečnou nemocnici. Dialogy jsou tak příšerné, že jde zřejmě o improvizaci a příběhy vznikaly rovnou na place ráno, když byli herci ještě rozespalí a nevnímali, co točí. Apropo, herci jsou zde opravdu fascinující. Já když chci řvát smíchy, tak si zapnu tuhle hrůzu a směji se jí od začátku až do konce a současně kroutím hlavou, že tohle někdo může brát vážně, a třeba se i těšit, na další díl. Zdráhám se uvěřit, že tohle stvořil příčetný člověk. Zlatej Dietl. Ten si uměl s postavami vyhrát a vtisknout jim věrohodné rysy, ale tohle? Katastrofa. ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Ona mě vlastně fascinuje ta vytrvalost ze strany producentů i diváků. Spousta scén jakoby ze života, nějaké to lidové vtípkování a hlavně hromada dramatických zvratů a průserů - nutno poznamenat s “příhodnou” hudbou, aby to náhodou divák soustředící se na své žehlící prkno nezmeškal nebo mentálně pomalejší pochopil. Premisa střídající prostředí polikliniky, malé gynekologické ordinace (a nepřidala se později pediatrie?) a obydlí/okolí lékařů a blízkých. Spousta pacientů a jejich zdravotních problémů, spousta vztahů, slastí a slepých uliček a co z toho? Je to jen divadlo na obrazce, ba hůř - dekádu a půl v provozu. Na druhou stranu u milovníků těchto žánrových perel za Atlantikem - ať už v té části severní, střední či jižní - bychom se za tento seriál stydět nemuseli. P.S. Navíc je fakt komedie, jak asi po roce začal seriál jít pod názvem “Ordinace v růžové zahradě 2” a od té doby se této nesmyslné tradice drží. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Asi žiju v jiné zemi nebo v jiném světě ale nikde jsem neviděl aby se doktoři chovali takto...Něco tak trapného, ubohého, scénaristicky a herecky (Paťane Natočto mluví za vše!) bezradné.Nebudu dál plýtvat zbytečným ťukáním do klávesnice a řekn to takhle: Zlatý Dietl - spád a ostatní mu nešlo.Ale měl jednu nespornou devízu oproti scénáristce tohoto veledíla(myšleno velice urážlivě!).Tou devízou bylo - uměl dialogy!Uměl psychologii!Uměl situace!Byl to kumštýř.Nynější scénáristi jsou šmíráci v nejhorším slova smyslu - a ať se prosím vás nevymlovají, že v TV není čas na umění a podboné plky.Tohle totiž není ani zábava na odreagování!Že je hanba nefackuje - ale děcka musej žrat! ()

Galerie (4 553)

Zajímavosti (122)

  • „Je to jako naskočit do rozjetého vlaku. Když jede, tak nestaví, nepřibržďuje. Mám místenku do kupé plného příjemných lidí a teprve se seznamuji s atmosférou. Jídelní vůz jsem ještě nestihla plně prozkoumat,“ řekla o práci na seriálu Andrea Černá, do něhož podle svých slov zapadla úplně hladce. [Zdroj: iDnes.cz] (SONY_)
  • Seriál skončil na jaře 2021. Bylo to kvůli konkurenčnímu seriálu Slunečná (od r. 2020), který „ukradl“ diváky a zabral tradiční úterní spot. (Petr.Penicka)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama