Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Počkat ono to stále běží? Tak to je humus. Seriálová žumpa jménem Ordinace se časem stala především trafikou pro bývalé moderátory Novy (Rychlý, Dolinová, Slavíková, Štěpánová, Gondíková atd.), kteří tak mohli "oživit" své herecké kariéry a zároveň si v klidu splatit hypotéky a další dluhy, což v jednom rozhovoru potvrdil i Radim Fiala. To samé však můžeme říct i o hromadě skutečných herců - zoufalců, kteří se jinde než v nekonečných seriálech nemají šanci uchytit. Ordinace a její sledující mají tedy značný vliv na úspěšné splácení hypoték a tím pádem i finanční stabilitu ČR. Jak vidíte, stačí se k Ordinaci jen přiblížit a také začnete produkovat hovna, která budete vydávat za umělecké a přínosné dílo. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Žena to jeden čas sledovala. Chci připnout heavy metál rovnou na kozy za to, že jsem to postupně z jejího programu vytěsnil. Už nemusím poslouchat tu pěknou znělku, vnímat tu pohodovou atmosféru běžného života českých lékařů a jejich osobitých pacientů, tu nastíněnou realitu všedního dne a řešit ty zašmodrchané a nečekané zápletky. Ale nic proti mé ženě... ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, opravdu nenajdu film nebo seriál, který si hodnocení ODPAD !!!! zaslouží více....Z celého srdce lituji lidi, kteří se na tento nevydařený nesmysl dovedou koukat sériově. Hodnocení odpad je vlastně chvála, pro tuhle blbinku tu stupnice není, tady by muselo po odpadu být ještě tak 6 stupínků do mínusu. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, co vyprodukuje Nova, je sračka, přátelé! Ordinace je seriál, který čerpá z Nemocnice na kraje města, ale nijak se to nesnaží skrývat. Není to žádný zázrak, ale hrůza taky ne. Nenadchne ani neurazí. Sem tam se zde objeví opravdu vybroušený humor! PS: Platí pouze pro první řadu. Zbytek je na odpad. ()

fleker odpad!

všechny recenze uživatele

sestra: pane Jahoda, vy nesete pani doktorce sirečky...? ---- Jahoda: heh..ne prominte to mi uteklo ---- Mudr.: to nevadi pane Jahoda,,moje babicka rikavala lepsi jeden prd nez....ALE FUJ TO JE TEMELIN ....sestro otevřte vokno a vemte mu krev,,,něco takhle vodpornyho nemuze vyprodukovat zdrava lidska bytost ---- sestra: ja si vezmu pro jistotu roušku... ---- Mudr.: tak jo, a hlavně nepouštějte dalšího --- Jahoda: ja se ještě jednou omlouvam --- Mudr.: jahoda, za to si nic nekoupim....mate to za tricet a v letě nam to tu pridete vymalovat...........................noahele...je to za dve minuty a přibeh minimalne na dve hvezdy.....a menovat se to muze treba Masturbace v orlicky přehradě ()

Galerie (4 553)

Zajímavosti (122)

  • Seriál točily dva štáby, jeden v ateliérech, druhý v exteriérech, ve dvanáctihodinových směnách. Jeden obraz se točí přibližně hodinu. (Paity)
  • Výtah v nemocnici nevede do jiných pater nemocnice, ale do zákulisí a jiných scén. Přes výtah bychom se dostali například do bytu Čestmíra Mázla (Petr Rychlý). (Petr.Penicka)
  • V 87. dílu, kdy se Hruška (Jiří Langmajer) v nemocnici hádá s otcem pacientky kvůli krvi, můžeme v levém horním rohu obrazovky vidět mikrofon. (tyna97)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama