Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House požádá jeho bývalá žena Stacy, aby se podíval na jejího současného manžela Marka. Doktor souhlasí, setkání probíhá v restauraci nad jídlem a skleničkou. Mark však uprostřed přípitku zkolabuje a je převezen k Houseovi na kliniku. Po neúspěšných vstupních testech House navrhuje provést průzkumnou operaci. Cameronová je překvapena jeho zájmem o manžela své bývalé ženy. Wilson je přesvědčen, že se jedná o způsob, kterým chce svou bývalou ženu získat zpět. Při operaci lékaři nic vážného nezjistí... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Dr. Foreman (Omar Epps) je v tejto epizóde označovaný dvakrát ako „Dr. Mandingo." Je to odkaz na film Mandingo (1975). (Pat.Ko)
  • Mark hovorí, že Stacy (Sela Ward) nikdy nenosí žiadne šperky okrem náhrdelníka, ktorý jej dala matka. Ale počas celej epizódy nosí náušnice. (Pat.Ko)
  • Při finální diagnóze House (Hugh Laurie) pronese: „Markův (Currie Graham) mozek si myslí, že vážně utratil 40 franků za prohlídku Bastily.“ V té době se však již ve Francii platilo eury, nikoli franky, a pevnost Bastila byla stržena již za Velké francouzské revoluce a dnes se na jejím místě nachází pouze náměstí. (gamemaCZ)

Reklama

Reklama