Reklama

Reklama

Dr. House

(seriál)
Drama / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 129 h 31 min (Minutáž: 42–90 min)

Tvůrci:

David Shore

Hrají:

Hugh Laurie, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jesse Spencer, Lisa Edelstein, Jennifer Morrison, Peter Jacobson, Olivia Wilde, Kal Penn, Odette Annable (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(176)

Obsahy(1)

Dr. Greg House s týmem specializovaných mediků léčí pacienty se zvlášť komplikovaným virovým onemocněním. Jeho diagnostické metody jsou jedinečné a když jde o život, je on a jeho tým schopen porušit jakákoliv pravidla. (TV Nova)

Diskuze

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

prve serie boli vyborne, avsak potom herec sa stal slavnejsim a uz to islo dole vodou, alebo to bolo v scenari, tak ci onak za  mna 3/5 a to este so zazmurenymi ocami

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

No, co říct k seriálu.

Rozhodně bych nikdy nechtěla být pacientkou dr. House a už vůbec bych někoho takového nechtěla mít doma, ale seriál to je výborný. 

Ze všech diagnoz, které tam zazněly, jsem podle příznaků poznala jedinou - vzteklinu - ne, že bych byla takový expert, ale četla jsem o příznacích v jednom románu a když je tam House vyjmenovával, vzpomněla jsem si na to. 

Uživatel blatouchm smazal svůj příspěvek.

Wade W.

Wade W. (hodnocení, recenze)

lukasK1995

S tym ze herecky vykon Hugh Laurieho je neuveritelny. Tak ze si nikto kto to sleduje neuvedomuje ze uhundraneho americana Housa hra anglican s jemnym prejavom a  typickymi  britskymi znakmi od hlasu az po chovanie . Dokonala premena.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

myslim ze house a WW su jedny z najsilnejsich postav ake kedy sa objavili v tv.dokonale napisana a zahrana postava.

na příspěvěk reagoval Wade W.

intheend

intheend (hodnocení, recenze)

Za mě je Dr. House geniální dílo od začátku do konce. Pokud si dobře pamatuju, přišla mi horší třetí a čtvrtá série. Změna důrazu z řešení případů na řešení osobních vztahů mezi hlavníma postavama mi přišla naprosto plynulá a logická a dala seriálu mnohem větší hloubku. Na dramatičnosti, zábavnosti ani kadenci všemožných hlášek to seriálu nijak neubralo, ba naopak.

na příspěvěk reagoval Wade W.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

JanMarek

Souhlas, první tři řady miluju, od čtvrtý jsem se na to koukal z donucení a poslední už úplně odignoroval. Škoda, ale první tři jsou legendární.

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo něco o tom pozadí, proč ten seriál tak brutálně dojebali? Nemyslím ještě 3. sérii, ač už tam to šlo dolů, ale ve 4. sérii to byl vyloženě pád do propasti. Koho napadlo z toho udělat hranou reality show bez děje s nesympatickými herci?

na příspěvěk reagoval Pítrs85

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

paradny serial ale 13 mi vadilo az to bolo neznesitelne ale koniec spravili ozaj fajnovy hlavne posledna scena bola paradna

Hunadarik

Hunadarik (hodnocení, recenze)

Mire

Som prekvapený že existuje niekto kto doteraz nevidel housa ..aspoň pár častí .

Počkaj si na "13" ala Olivia Wilde.. ;) 

na příspěvěk reagoval Mire

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Chytil ma veľmi tento Gregory House. Cameronová je neskutočne krásna žena :)

na příspěvěk reagoval Hunadarik

Hunadarik

Hunadarik (hodnocení, recenze)

Chcem sa opýtať , mám také "deja vu" že Chace a Cameronová uviaznú na operačke alebo proste v nejakej miestosti (tuším už boli rozídení) a vyspia sa spolu.Problém je že som teraz dopozeral všetky časti housa odznova ale nikde som tú scénu nevidel tak neviem či som nestiahol nejaký diel alebo mi šibe..nespomenie si niekto či to bolo v seriály prípadne časť ?

na příspěvěk reagoval jh666

Uživatel zobi smazal svůj příspěvek.

Uživatel zobi smazal svůj příspěvek.

hanzi_111

hanzi_111 (hodnocení, recenze)

Spoiler: sakra, tenhle seriál mi přirostl moc k srdci, Jamese mi je neskutečně líto, jen jsem čekal, že se objeví ještě Cuddy, škoda :-)

na příspěvěk reagoval PenaPP

SLOTH

SLOTH (hodnocení, recenze)

tommy187

ne . jedna se pouze o dary které jsem postupem 4 let dostaval:) .. ted mi budou muset zacit kupovat neco jineho:)

na příspěvěk reagoval tommy187

Guilemot

Guilemot (hodnocení, recenze)

Mockrát děkuji uživateli Evbad, že se neobtěžoval vložit do jedné ze zajímavostí slovíčko SPOILER. Ano, jedná se o poslední epizodu a to, co se v ní odehraje. (jsem na začátku 8. série) x(
Fuck u man!

na příspěvěk reagoval tommy187

SidneyP

SidneyP (hodnocení, recenze)

Se tak dívám do programu a vidím, že až skončí House na Nově, tak hned po tom hraje ten speciál k ukončení seriálu, Swan Song. Wow, to jsem teda od nich nečekal :-)

SLOTH

SLOTH (hodnocení, recenze)

TO JA BYCH TAKY RAD DOKONCE JSEM PREMYSLEL O TOM ZE BYCH SI VZAL KNIZKU GUN SELLER SSEBOU ALE NEVIM BUDE TAM ASI MOC HODNE LIDI

SLOTH

SLOTH (hodnocení, recenze)

ps: mě osobně se líbí více jeho první cd Let Them talk ale i to nové ze kterého bude koncert je dobre:)

Gtados

Gtados (hodnocení, recenze)

SLOTH

Díky moc ;) ... Ted tak koukám a vypočítal jsem si, že Hugh si za 1 epizodu bral v přepočtu skoro 8 mil. :D to není možné ...

na příspěvěk reagoval SLOTH

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

Olivia Wilde natočí spin-off Spider-Mana

20.08.2020

Olivia Wilde se poslední roky věnuje spíše režii než hraní, a po úspěchu s filmem Šprtky to chtěj taky se z ní v Hollywoodu stalo horké zboží. Není divu, že si jí tak vyhlédlo studio Sony, jež se jí… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Academia film Olomouc 2009

Academia film Olomouc 2009

13.03.2009

Od 14. do 19. dubna 2009 budete opět moci „vidět a vědět“. Tak jako každý rok, i letos proběhne v hanácké metropoli festival populárně-vědecké a dokumentární kinematografie. O tom, že AFO není úzce… (více)

Reklama

Reklama