Reklama

Reklama

Ledová sklizeň

Trailer

Obsahy(1)

John Cusack a Billy Bob Thornton jsou v čele hvězdného obsazení této napínavé a nepředvídatelné komedie. Právník Charlie (Cusack) a jeho partner Vic (Thornton) okradou mocného gangstera a myslí si, že se jim povedl dokonalý zločin. Poté co prožijí noc plnou napětí a smrtících překvapení, zjišťují, že největší zkouškou, kterou budou muset podstoupit, je věřit si navzájem. Od režiséra Přeber si to a Na Hromnice o den více, je Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale myslel jsem si, že to bude romantická komedie film ( možná jsem soudil podle obálky, ale nevšiml jsem si toho kufru). O to více jsem byl příběhem překvapen, protože je pravda, že dvojice Cusack a Billy Thornton je zde více využita. Příběh průměrný, humor celkem fajn, herci taky fajn, prostě fajn film na jedno shlédnutí. Jediným více než fajn byl Thornton v roli kliďase a na konci záporáka, takže celkově za 3 hvězdy. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

V tomto filme mi veľmy chýbalo bližšie približenie postáv ich vzájomných vsťahov a aj lúpeže samotnej. Celý film ubieha bez toho aby sme vedeli kto , čo , ako a prečo. Absencia tejto zložky sposobovala moju apatiu a častý nezáujem o dianie na obrazovke. Celkovo ani zápletka a následné "zvraty" sa nedajú považovať za niečo prevratné a nečakané. Aj na priek slušným hereckým výkonom Cusacka a Thorntna je oto dielko len nepodarená kopia jeho omnoho zábavnejšícha, prekvapivejších a napínavejších bratov. Slabe *** ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Dovolím si citovať z oficiálneho textu distribútora: "Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce!...Cha!!!!...Chúťky na podarené komediálne krimi sršiace humorom ma po pár minútach rýhlo prešli. Otrasný a stokrát obratý scenár a snaživé pokusy pobaviť ma naprosto odrovnali...S veľkou nadsázkou a obrovskou dávkou zmilovania dávam bod! ()

betelgeuse 

všechny recenze uživatele

LEDOVÁ SKLIZEŇ komediografa Harolda Ramise (NA HROMNICE O DEN VÍCE) sice na první pohled vypadá jako další post-tarantinovský šunt, tj. laciná cynická krimálka, jejímž hlavním cílem a limitem je vyřešení narativní hádanky [a přitom stylově vypadat, event. obsadit nějakou stárnoucí pornohvězdu]. Ve skutečnosti ale většinu z nich poráží svou stylovou neokázalostí (zprofanovanou "poctivostí"), jednotou stylu, místa a (více méně) času a schopností velmi subtilně mísit thriller s černou komedií. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dá se říci, že to je poměrně dobrá mafiánská komedie, která nabízí poněkud černější humor. Lidé, kteří tráví vánoční svátky popíjením v baru a strip klubu, mají docela jiný názor na Vánoce než já osobně. Film je plný intrik, podlých zvratů a vyskytuje se zde značně dost krve, takže o špinavou atmosféru rozhodně není nouze. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • "As falls Wichita so falls Wichita Falls" je název alba Pat Metheny a Lyle Mays z roku 1981. (PußyMagnet)
  • Příjmení postavy Johna Cusacka "Arglist" v němčině znamená "záludnost" nebo "zákeřnost". (PußyMagnet)
  • Rola Renaty bola ponúknutá aj talianskej herečke Monice Bellucci. Kvôli tehotenstvu však túto rolu odmietla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama