Reklama

Reklama

Ledová sklizeň

Trailer

Obsahy(1)

John Cusack a Billy Bob Thornton jsou v čele hvězdného obsazení této napínavé a nepředvídatelné komedie. Právník Charlie (Cusack) a jeho partner Vic (Thornton) okradou mocného gangstera a myslí si, že se jim povedl dokonalý zločin. Poté co prožijí noc plnou napětí a smrtících překvapení, zjišťují, že největší zkouškou, kterou budou muset podstoupit, je věřit si navzájem. Od režiséra Přeber si to a Na Hromnice o den více, je Ledová sklizeň plná fantastického humoru a náhlých zvratů, které vás nenechají vydechnout až do úplného konce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nenáročná krimi s mým oblíbeným Johnem Cusackem a pár vtipnými hláškami a situacemi. Úsměvu hodná postava Olivera Platta, který převážnou část děje stráví ve vysokém alkoholovém opojení, takže ho John musí podpírat:) Vydařená atmosféra "mrazivých zimních nocí." "Ani jsem si neuvědomil, jak to klouže." - "Vážně? Copak jste si nevšiml těch aut v příkopech?", "Dokáže jim klouby srovnat tak, že se ohýbají na všechny strany." :) ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Král komedie osmdesátých a devadesátých let Ramis vždy dokázal do svých filmů obsadit zajímavé a správně volené charaktery, s Thorntonem a Cusackem to zkouší v gangsterském stylu. Zajímavostí filmu, je že děj je zasazen do událostí jednoho večera, a průvodcem je Cusack. Rozhodně to není úplně špatné, není to úplně utahané, není to úplně nudné, ale do skvělé gangsterské komedie to má přece jen trochu daleko. Nejedná se o klasického Ramise poznáte ho podle humoru v dialozích, zbytek filmu balancuje nad propastí nudy a zábavy. Pokud máte chuť na gangsterskou noir komedii, film byste si mohli užít. ()

Reklama

fraktal 

všechny recenze uživatele

Nevím, možná už tu vše x-kráte bylo, ale stejnak - slušně složené, svižně plynoucí dílko, u kterého jsem se nejen nenudil, ale dokonce i pobavil (veškerá setkání s místním policistou, neurotickým barmanem - a ostatně i onen věčně opilý "mob" "kamarád" (který mu ukradl ženu i s domem a rodinou), to vše dohromady tvoří krásně antiHeroickou podívanou. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

V tomto filme mi veľmy chýbalo bližšie približenie postáv ich vzájomných vsťahov a aj lúpeže samotnej. Celý film ubieha bez toho aby sme vedeli kto , čo , ako a prečo. Absencia tejto zložky sposobovala moju apatiu a častý nezáujem o dianie na obrazovke. Celkovo ani zápletka a následné "zvraty" sa nedajú považovať za niečo prevratné a nečakané. Aj na priek slušným hereckým výkonom Cusacka a Thorntna je oto dielko len nepodarená kopia jeho omnoho zábavnejšícha, prekvapivejších a napínavejších bratov. Slabe *** ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Charliemu (John Cusack) a jeho parťákovi Vicovi (Billy Bob Thornton) se podaří dokonalej job. Aspoň si to myslí - místnímu mafiánskému šéfovi šlohnou dva milóny dolarů plus mínus nějaký drobný, a chtějí zmizet z města. Leč počasí nějakému zbrklému útěku nepřeje, a tak se rozhodnou ještě zůstat - ale musí se oba tvářit, že je vše v pohodě. A to se dá těžko, když se ve městě objeví nájemný vrah a začne se po nich vyptávat ... Jojo, Harold Ramis má spoustu nápadů, ze kterých by se dal udělat dobrej film. Problémem ale je, že se je snažil všechny narvat tady do toho jednoho - takže z toho vznikl obvyklý kočičko-pejskovský dort. Takže tu máme dva zlodějíčky, "nejlepšího" kámoše (kterej je věčně zlitej a asi má zastávat "vtipný" element), bejvalou ženu a současnou milenku, striptérky a vrahy, a do toho podivné počasí - kdy neustále prší, ale je asi tak 30 pod nulou, protože déšť okamžitě namrzá - tudíž kdykoliv Cusack sedne do auta, tak hodí hodiny (přičemž ho vždycky potká ten stejnej polda - náramně vtipné). Přes spoustu vtipných postav film vůbec vtipně nepůsobí, a musím říct, že jsem se většinou dost kousal nudou... ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Rola Renaty bola ponúknutá aj talianskej herečke Monice Bellucci. Kvôli tehotenstvu však túto rolu odmietla. (MikaelSVK)
  • Příjmení postavy Johna Cusacka "Arglist" v němčině znamená "záludnost" nebo "zákeřnost". (PußyMagnet)

Reklama

Reklama