Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

misterz 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s tématikou časových paradoxov a slučiek. Ale toto bola jedna veľká katastrofa, keď tento humus autori mysleli ako nejaké voľné pokračovanie skvelej jednotky, tak zlyhali na plnej čiare. Nič, ale úplne nič tu nefungovalo. Od réžie, kameru, hudbu až po totálne hlúpučký scenár a strašne nelogické správanie sa hlavného hrdinu. Niekedy ma jeho hlúposť vážne vytáčala. A ten koniec? Amen tma. Veď keď poznám to čo poznal on, tak kašlem na všetko, balím saky-paky a idem s babenkou kam si len povie, miesto toho aby som sa s ňou rozchádzal. Tie dve hviezdy sú len z akejsi nostalgie za jednotkou. 35/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak trochu zbytečný film, který jen znovu mlátí už vymlácenou slámu dílu prvního. Nikam se to neposunulo a ničím nás to neobohatilo, jen to těží ze zajímavé a originální zápletky jedničky a parazituje na jejím úspěchu. Navíc hlavní postava je nesympatický kancelářský panák s nesympatickou prací. Asi nejsem moc originální, ale fakt nevím co jiného k tomu napsat. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tedy muselo být nutně natočeno pokračování výborného Osudového doteku, tak mám pocit, že takové si ani nezasloužilo. Jiní herci, jiný režisér, jiný scenárista a tedy i jiný film. A tedy velmi špatný film. Bez invence, bez možnosti identifikovat se s postavami. A tedy tím pádem s minimem prožitku. Tohle pokračování je katastrofa. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Tento film je opravdu zvláštní a nezvyklý. Rovněž tak přenesení děje více směrem do thrilleru, což mě opravdu překvapilo. Co nejvíce na tomto filmu oceňuji je, když hlavní postava zjistí, že může změnit svůj život natolik, že může zbohatnout, tak proč toho nevyužít a neukrást si pro život něco lepšího. Oproti jedničce, kde se vše, jen vyvíjí a točí okolo napravování zrovna dvakrát nepovedeného života. Nutkání je opravdu velice silné a neuvědomí si přitom následky, což je zběžný faktor. Dalo by se říci i svým způsobem lidský faktor, který je dobře posazený do děje. Nakonec se hlavní hrdina snaží to utnout po svém a přitom se mu to vymkne kontrole, přičemž zemře. Rozhodně je to zajímavý a je třeba se na to dívat z jiného úhlu pohledu. Takže ve smyslu děje jako takového na celý film, za to dávám vysoké bodování. Co bylo ošmeleno, bylo to, že nebylo kvalitně zobrazeno, jak se mění vzpomínky a pak napětí při návratu hrdiny do minulosti. Postava také měla mluvit více se sebou a rozjímat podobným způsobem jako tomu bylo u hlavní postavy v prvním dílu. Celkově za 3. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jo, koukat se na to dá a nijak extra to nenudí. Ale to je fakt všechno. Pro někoho, kdo je namlsanej luxusóznim prvnim dílem a má aspoň poloviční požadavky na pokračování, to bude jednoznačně zklamanej. Herec v hlavní roli je neskutečně nepřesvědčivej, ostatní stěží průměrní. Scénář je dost špatnej, s prvním dílem až na cestování časem nemá společnýho zhola nic a neobsahuje nic, co bych nikdy předtím neviděl. No a režie? Myslim, že stačí kliknout na režiséra a bude vám to jasný. Člověk, co natočil Mortal Kombat 2 to nemůže nikdy dotáhnout daleko. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama