Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

suicide odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného jsem už dlouho neviděl - film, který s originálem má sice společný nápad a název, ale přesto tak odlišný? To by nebyla ještě žádná katastrofa, ale když se celý film nese v duchu bezpříběhovosti, bezduchosti a nepřesvědčivosti. Jednička Osudového dotyku byla nádherná ve svém příběhu a ve své naivitě, zatímco dvojka prostě podusává tam, kudy jednička lehce přetančila. A víte, co mě štvalo nejvíc? Závěr! Pokud se celý film nese v jednom duchu a pak, aby se asi alespoň trošku drželi námětu jedničky dají takový závěr, který je v celku filmu naprosto nepřěsvědčivý, tak si nejsem jistý, co scénárista s režisérem vůbec dělali. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film je velmi volným pokračováním "jedničky". Spíše čerpá z jejího námětu, neboť u takovéhoto typu filmu můžete natočit sto verzí a každá by mohla být dobrá. Zlomový okamžik je samozřejmě jiný než v jedničce, ale děj a paralelní životy jsou dobré. Závěrečné obětování vlastního života bylo dost nečekané, takže si myslím, že s tím si mohl scénář ještě vyhrát. PS: Pozitivum pro mě je Eric Lively, který je celkem sympaťák. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nick má krásnou dívku, přátelé ještě ze střední a slušně se rozjíždějící kariéru. O všechno přijde při jedné havárce. Po roce trápení se mu pomocí staré fotky podaří vrátit v čase a nehodě zabránit. Jaký bude jeho další život? Ano, je to o něco horší než první díl, ale ne zas o moc. Leonetti natočil pokračování v o něco více romantičtějším duchu a také přidal něco mále erotických scén, ale podařilo se mu udržet styl prvního dílu. A navíc ony zvraty, kdy se hrdinovi po zdánlivém napravení časové osy začne všechno kazit jsou celkem logické a nepůsobí dojmem scénáristického naschválu (až na mafiánskou podzápletku). Takže jo, jsem víceméně spokojen. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Chabé pokračování, které působí spíše jako prachsprostý parazit na dřívějším díle téhož názvu. Naprosto tomu chybí atmosféra jedničky, příběh je nudnější a zároveň scénaristicky méně kontinuální a promyšlený, zatímco logické díry jsou tu mnohem nápadnější a otravnější, včetně občasného zcestného jednání hlavní postavy. Ať už se Vám první díl líbil nebo ne, dvojka za pozornost nestojí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem před lety viděl (pro mě neznámý) Osudový dotek hrozně se mi líbil. Film měl spád zajímavé nápady a dobré herce. Když jsem se dozvěděl, že vzniklo pokračování věděl jsem, že už to taková bomba nebude ale i tak jsem zariskoval a film zkusil. Ze začátku film vypadal celkem zajímavě a zasloužil by si pochvalu za to, že jde vlastní cestou a nesnaží se jen trapně kopírovat jeho předchůdce a cca v drůhé polovině filmu už jsem se začinal nudit a věděl jsem, že už mě film nepřekvapí. A taky, že ne. A konec mi připadal docela odfláknutý. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama