Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Recenze (146)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $70,165,972Tržby Celosvetovo $138,245,643Tržby za predaj DVD v USA $21,180,463 //počet predaných kusov 1,324,993/45%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Né tak kvalitní jako jednička, ale pořád zábavné. V zásadě s Vámi souhlasím, ano, je to trapné. Ale to se mi na tom právě líbí. Jednou za čas se mohu podívat na trošku "zvrhlejší" film a pokochat jednoduchými a prostými vtipi ;-) Samozřejmě pro intouše tenhle film bude peklo, jim raději doporučuji zamasturbovat si nad svými vysokoškolskými tituly. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Round for Round 2. Pass the Dutchie 3. Little White Duck 4. Chewing Gum 5. Rock and Roll 6. Back Again 7. Frere Jacques 8.Pop Goes the Weasel ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zrazu sa mi tam objavili a ja že ´úúúúú, júúúúj´.“ Prvý AGENT V SUKNI ma ako-tak bavil (40%) a od pokračovania som čakal, že bude ešte nechutnejšie, ešte vulgárnejšie a ešte mizernejšie. Bohužiaľ sa nestalo a väčšinu času sa motá pri hranici znesiteľného podpriemeru a, čo je horšie, nudy. V lepšom prípade ponúkne dobrý vtip raz za polhodinu (skáčuci chlapec, Baywatch), v horšom nastáva morálna výchova diváka a (smrteľne vážne) riešenie vzťahov. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám takové pravidlo, že dvojkám, které pouze kopírují děj jedniček, dávám alespoň o hvězdičku méně. Tento film je toho klasickým příkladem, ale hodnocení nechám stejné jako u předchozího dílu. Velice mě totiž potěšila přítomnost Emily Procter. Je to znovu ukrutně bláznivé a bábina je prostě senzační. Příběh je sice znovu banální, ale bohužel znám horší. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to bude tým, že Lawrence v tomto pokračovaní vytiahol svoj tlstý oblek až po pol hodine, ale toto malo celkom grády. Záporáci a detskí herci nič moc a vlastne okrem Lawrencea tu zlyhávalo takmer úplne všetko, no za snahu a pár sekúnd smiechu to celkom stálo. Ale už nie viac. 45%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když film začínal děsila jsem představou trapné holywoodské koniny, které jsem věštila odpad. Děj mě celkem mile překvapil a své tři hvězdičky jsem udělila za příjemný humor. Akorát role malého tříletého kluka byla mírně řečeno přitažená za vlasy ... kdo to kdy viděl, aby se dítě bavilo padáním z výšek na zem a dospělí tomu jen s milým úsměvem přihlíželi? ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pokračování celkem úspěšné komedie je zpět, i se slušivou bábinkou. Pořád stejně šílené jak jednička. Bohužel zábava malinko klesla. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

No jako ehm. Martina Lawrence mám jako komika rád a jeho Agent v sukni se mi celkem líbil, ale tahle dvojka je naprosto příšerná. Samotný Lawrence je tu zde docela ke koukání, ostatní herci (bože, kde kde jsou Paul Giamatti nebo Terrence Howard z jedničky) jsou zde opravdu příšerní, ať už děti, kteří mi zde přišli ještě horší než v Ochránci s Vinem Dieselem, nebo agenti a prostě všichni. O scénáři a nějaké režii zde snad ani nemá cenu diskutovat. Agent v sukni 2 je prostě sračka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Měla to být komedie, ale s Martinem Lawrencem si nikdy nejsem jistý, co z toho vznikne. Tady se nevyskytovalo, s výjimkou jednoho gagu v dámské šatně, absolutně nic, co by navodilo jen úšklebek, na smích rovnou zapomenout. Co snese přísnější měřítko, je opravdu solidní maskérská práce. Lawrence je poděs, a tahle komedie podle toho vypadá. Mně přišla stejná jako jednička, bez nápadu, bez dobrého konceptu a nevtipná, a tedy zbytečná. Pokud ji neuvidíte, o nic nepřijdete, a třetí díl asi ani nemá smysl si pouštět. 20% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

O nic lepší ani horší než předešlý díl. Vtipných scén nepřibylo ani neubylo a film nezapadl do filmové špíny jako většina pokračování komedií - 40%. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem prostou zábavu pro odlehčení a jooo! Žádná hloubka se nekonala, ale to je přesně ono, i když se stupidita celku nedala přehlédnout. Big Momma byla fakt roztomilá a parodie na Pobřežní hlídku neměla chybu. Tak lehce se po pláži nevlnila ani Pamela s Hajzlhofem dohromady. :-) Bonus navíc za univerzální bigamotní ksicht Martina Lawrence. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence alias Big Momma opět v akci a opět to byla hrůza dohánějící skoro až k pláči. Jak tohle může vůbec někoho bavit, vždyť to bylo až na pár okamžiků trapné jako prase. Buď jsem ztratil smysl pro humor, nebo stárnu a nebo mám prostě poslední dobou na nehorázné kýče. Nu což do trojky už teda rozhodně nejdu, nebo mě vážně jebne. Raději si zas pustím film Mizerové… ()

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama