Reklama

Reklama

Sexy botky

  • USA Kinky Boots (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak daleko byste zašli, abyste zachránili rodinnou firmu? Britsko-americký film podle skutečného příběhu.  Film v tradicích nejlepší britské dramatické tvorby vypráví příběh Charlieho Price. Ten se po smrti otce stává ze dne na den šéfem velkého rodinného podniku na výrobu bot v anglickém Northamptonu. Záhy se však ukáže, že finanční stabilita rodinného stříbra zdaleka není taková, jak všichni předpokládali. Naopak, bankrot firmy kvůli nedostatku zakázek se zdá být neodvratný. Mladý Charlie se ale odmítá nepřízni osudu podvolit. Hledá odbytiště, kde se dá, a ve své snaze najde nečekaného spojence ve výstřední kabaretní zpěvačce Lole. Snímek tak nepřibližuje jen osud jedné továrny na boty, ale zabývá se i takovými tématy, jako jsou z tradice plynoucí předsudky. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení filmu vysloveně naznačuje, kam kvality tohoto filmu spějí. Ono také posuďte sami. Kdo by se chtěl koukat na kluka, kterému spadne do klína fabrika na boty a tu mu pomůže zachránit jeden černej transvestita, kterého tu mimochodem hraje hodně luxusně Chiwetel Ejiofor. Angláni občas mají dar na absurdnost v příbězích a jeden takový je i tady. Pokud ale přeci jen filmu dáte šanci, tak podle mě dopadnete stejně jako Nick Frost, kvůli kterému jsem na tenhle film vůbec koukal. Pokud chcete vědět jak, tak se klidně podívejte. Ztráta času to podle mě nebude a ještě tu zažijete jeden zaručený příběh podle pravdy. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Do naha ustavilo nový žánr, sociální komedii aneb jak parta nezaměstnaných ke štěstí přišla, a Sexy Boots se osvědčeného schématu drží jak klíště. Troška trochu té provokace, která však může opravdu šokovat leda tak postarší anglickou lady s šálkem čaje, není žádná bůhvíjaká originalita. Takže body za sympatický casting, který to vytáhne na hřejivý a konformní průměr. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Dnes sa pytam sam seba, co ma viedlo pozriet si tento film, v ktorom ide o zachranu tovarne na topanky, pricom hlavnemu hrdinovi pomaha transvestit menom Lola pri vyrobe topanok s vysokymi podpätkami pre muzov. Odpoved: ani neviem. Myslel som si, ze to bude blazniva komedia, ale nebola. Dokonca na zaciatku filmu mi bolo oznamene, ze film sa zaklada na skutocnej udalosti. Väcsinu filmu som sa nudil, az posledna polhodinka ma trosku zaujala, ale nic moc. Aby som nezabudol, tvorcovia si opät nezabudli vybrat krajinu, o ktorej sa nehovori nic dobre, co sa topanok tyka, Slovensko. EUROTRIP (2004) a HOSTEL (2005) nie su jedine filmy... 29.08.2008 ______ Joel Edgerton - (Charlie Price) +++ Chiwetel Ejiofor - (Lola) +++ Sarah-Jane Potts - (Lauren) +++ Nick Frost - (Don) +++ Linda Bassett - (Mel) +++ Hudba: Adrian Johnston +++ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Sociální komedie pro obuvní fetišisty, kterou drží nad čarou průměru zejména Chiwetel Ejiofor v roli transvestity (včetně výborného zpěvu). Ale možná mě přiměla se zamyslet nad tím, co si obouvám. Počítá se to jako plus? ;-) ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Priceovu fabriku musí vést pan Price, pane Price. A Lola Chiwetel nám k tomu zazpívá a zatančí na patnácticentimetrových jehlách tak, až mrazí v zátylku! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi téma, líbí se mi, jak je to bizarní, myslím v ději, protože dědictví firmy na boty, které zachrání jedině queer queen je prostě skvěle padlé na hlavu, ale má to svoje kouzlo. A herecky, hlavně díky výkonu Chiwetela Ejiofora, který neumí moc dobře zpívat, stojí film za pozornost. Jen nesmíte mít předsudky jako některé postavy. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko včerejšího večera na dvojce. TV jsem pustila kvůli Kennedyům (nic moc, uvidíme, jak se to vyvine dál). Pak jsem přepínala a viděla, že je to film (mimo jiné) i o továrně na boty a to mě zaujalo, protože mám na starosti veletrh obuvi, tak jsem si řekla, že se ráda kouknu, jak se botky vyrábějí...Kdyby nebylo řečeno, že Kinky Boots bylo natočeno podle skutečné události, nevěřila bych, že se to může stát. No, jak říká Toyota, nic není nemožné! Ty čtyři hvězdičky dávám za Chiwetela Ejiofora a jeho skvělého Lolu, bez něho by to bylo s bídou za tři. Film jsem ocenila taky za to, že tam někdo skutečně pracoval (i když to byli herci) a že tam nebyli advokáti, ostatní právníci, novináři, psychologové a jiná havěť vyskytující se ve filmech a seriálech, tam manuálně pracují snad jenom chirurgové a to ještě tak, že to není vidět:-) ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Charlie zdědil fabriku na boty na pokraji krachu, jak se brzy doví. Na bláznivý nápad ho přivede náhoda. Zcela změnit kolekci bot a vydat se na modní přehlídku do Milána s botami pro transvestity. Oblíbený anglický žánr sociální komedie ve stylu jak se dostat s kaše a vydělat balík v poněkud neobvyklém podání. A po pravdě , výborně jsem se bavil. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jakožto žena s číslem nožky 43 musím Charliemu chtěj nechtěj fandit. Krindapána, vždyť on šije boty i pro mě a kdo se někdy zkoušel obouvat mimo běžné velikosti, ví, o čem mluvím..:-)) Film sám se ale řadí k šedému průměru a dá se u něj docela dobře žehlit. 50% ()

TO 

všechny recenze uživatele

Příjemná kultivovaná zábava a na konci i emoce. Patří k tomu nejlepšímu, co bylo na téma boty zatím natočeno. Baťa by měl radost, i když třeba o botách ze Slovenska se ve filmu zrovna v dobrém nemluví. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Britské, pozitivní, jednoduché, transvestitové, botičkové. Jak já mám tyhle britské filmy ráda. Když se mají všichni rádi, jsou odhodlaní a stateční, a mají spoustu přátel a odvahy. Na sobotní odpoledne jako dělané. "..sex je právě v těch podpatcích!" ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Další film na téma: Když je člověk do oboru opravdu zapálen, povede se mu cokoliv. Charlieho už nebaví žít v Northhamptonu a při první příležitosti odejde do Londýna. Záhy ale umře jeho otec a odkáže mu svou továrnu na boty. Nedaří se prosperovat, až Charlie potká transvestita Lolu, který ho přivede na nápad: Budeme vyrábět boty s vysokými podpatky pro muže a ohromíme jimi důležitou módní přehlídku v Miláně. Většinu stopáže ale film není tak vážný, jak možná z popisu vypadá, postavy mají vcelku dobře napsané dialogy a sem tam prohodí vtipnou hlášku, ale hlavně skvěle hrají. Znova si Kinky Boots ale určitě nepustím, i když ty boty jsou fakt sexy ;) ()

TroiMae

všechny recenze uživatele

Přijde mi vtipný, že i po zhlédnutí, stejně pro zdejší komentující to jsou prostě transvestiti :D Pak se nedivím 3*. Asi spíš než o muzikál samotný jde o nesprávnou cílovou skupinu ;) Ale tak možná to je tím ,že já viděl záznam muzikálu podle daného filmu... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

"není to moje chyba, copak mám dělat" = určitě nenatáčet něco tak nezáživného, Film o tom jak se jeden chlápek rozhodl nezkrachovat a začal vyrábět boty pro transky i když je nezbožnuje. No smzřejmě tam museli přidat i holku a velkou lásku na konci. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Je to britsko-americký film, kdy Američané se snad podíleli jen finančně a naprosto převažuje vše britské. Natáčelo se v Anglii, hráli bristští herci (až na hlavního hrdinu, to je Australan), napsali a zrežírovali to Britové. Svěží komedie dle skutečné události, plná blbůstek s mocnějším závěrem v Miláně. Osobně mi tam "Lola" moc neseděla, ale zřejmě to byl záměr, vybrat na tuto roli takového kulturistu, spíše bych uvítal v této roli vyzáblejší vykrouceninku ... 7777 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná a dojímavá komedie. Film o tom, že se člověk nemá vzdávat a bojovat za každou cenu. Rodinná, obuvnická firma je před krachem. Její boty nejsou konkurenceschopné a tak mladý majitel firmy začíná propouštět lidi. Stačí však jeden nápad, jednoho posmutnělého transvestity a vše se mění k lepšímu. Vím, že takových filmů už bylo natočeno mraky a liší se jen prostředím. Mě se to však líbilo a většinou jsem se bavil. proto ty čtyři hvězdy, ikdyž je to spíš jen tak na tři a půl. ()

Reklama

Reklama