Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Touží po jediném. Nerušeném spánku. Hlavní hrdina tohoto temného snímku je okolnostmi přinucen čelit své minulosti. Ne své cestě potkává staré přátele, staré nepřátele a členy rodiny, kterou dávno opustil. Na konci cesty ho čeká střetnutí s lidmi, kteří nikdy nezapomněli… (PedroMar)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

honajz 

všechny recenze uživatele

Střelená noirovka. U takových záleží hodně na vyváženosti. Třeba The Brick šlape. Ale tady máme hodně nesympatické postavy, akci v náznacích, ale hlavně chvíle, kdy postavy spolu vedou dialog. A tehdy se prokazuje naprostá amatérskost díla a neschopnost režiséra vést herce. Celé to má takový ten komiksový vzhled, hezkou kameru, zajímavé střihy a záběry, ale tam, kde by to mělo mít i herecké a filmařské vlastnosti, je to bezpohlavní. Scénář těžko hodnotit, ale na postavy a jejich vztahy si u filmu fakt nehodlám kreslit diagramy. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ako mi už mala naznačiť úvodná fráza hlavného týpka "ak si myslíte, že toto je jeden z tých príbehov, ktorý Vám bude dávať zmysel, tak toto nie je on..." že to k záveru bude fakt..... Divné je slabé slovo. Avšak dopozerané do konca bez poznateľnejšieho mrvenia v kresle a hlavne, bola to moderná noirovka so všetkými žánrovými technickými atribútmi. Ale aj tak: WTF?! ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jeden z "nejluxusnějších" akčích filmů posledních dob ! Akce je tu snad v každé minutě, zvláště posledních 15 minut ! Postav je sice hodně, ale pokud dáváte pozor, dobře pochopíte, oč jde. Scénáč je sice klišé, děj je neustále omílanný, avšak v takovémto provedení to snad ještě někdo neudělal. Režisér je zřejmě neznýmý, ale pokud bude pokračovat, bude točit zaručeně skvělé filmy. ()

Toto 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní tohto amerického filmu som mal pocit, že pozerám nejaký čínsky alebo japonský. Všetci herci sa mi zdali rovnakí, nevedel som kto je kto, kto je proti komu a kto sa komu a za čo mstí. Je to neprehľadné, zamotané až nad únosnú hranicu. Po pol hodine som sa vzdal a film som dopozeral pozerajúc na úchylného doktorka s ostrými skalpelmi a kopec jemu podobních zabijákov. A samozrejme na Roselyn Sanchez. ()

Wally odpad!

všechny recenze uživatele

Po dloooouhé době film, který jsem nebyl schopen dokoukat...příšernost....nejhorším na tomto filmu je, že se bere neskutečně vážně. Kdyby tam byl nějaký náznak toho, že jde jen o vtip, tak bych dal jednu hvězdu. Další chyby jsou nasnadě...hloupý děj, nesympatičtí neherci (i moje babička by byla v roli přesvědčivější), dialogy u kterých kroutíte hlavou a říkáte si 'Proboha PROČ?!'.Hodně velké šlápnutí vedle.... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama