Reklama

Reklama

The Truth About Spring

  • USA The Truth About Spring

Obsahy(1)

Starý mořský vlk Tommy Tyler (John Mills) vesele brázdí karibská moře na své plachetnici. On i jeho dospívající dcera Spring (Hayley Mills) se vcelku úspěšně živí příležitostným žebráním při setkáních s luxusními loděmi zbohatlíků, při kterých vždy sehrávají naučenou roli vyčerpaných a na smrt vyhladovělých trosečníků. Jednou pozvou k sobě na loď znuděného synovce milionáře, čerstvě vystudovaného právníka Williama Ashtona (James MacArthur). Tommy chová k Ashtonovi sympatie, a tak mu brzy prozradí tajemství o staré mapě a zakopaném pokladu. A právě kvůli pokladu teď všechny tři čekají nebezpečná střetnutí s několika bezohlednými piráty. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, aby "Pravdivý příběh Spring" postupně nezapadl do kategorie "rodinné". Naštěstí se tak nestalo, a co víc (a co asi tvůrci původně ani moc nezamýšleli), erotické napětí mezi Hayley Mills a Jamesem MacArthurem ke konci by se dalo krájet. Slečna nám od dob své ještě dětské role v Mluviti do větru pěkně dospěla, a její filmový přerod z kluka-plavčíka v mladou okouzlující dámu byl příjemně přirozený. Příběh jako takový je poněkud praštěný, spíš romantický než dobrodružný, jeho sledování vám ale udělá chuť na takovou malou projížďku po Karibiku. Již zmiňovaný MacArthur je spíše seriálovým a televizním hercem, před "Spring" si zahrál v jiném dobrodružném filmu (podle R. L. Stevensona) - v Únosu. ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Já si pořád říkal, že je jí tak max patnáct... a ona už měla kolem dvacítky, když to točila. Roztomilá holčina, co si trochu hrála na kluka. Jako dobrodrůžo, ale to je spíše v pozadí. Ale jo, docela zábavný filmeček. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama