Děti ho milují, ženy mu nemohou odolat a ďábel s ním nemůže vydržet. Je to moderní hrdina se svým vlastním stylem a jazykem! Pootie Tang je superhrdinou, který zpívá hity, rozvrací zločinecké impérium a nosí oblečení z králičích kožešin. Po čase ale jeho válka proti násilí, nespravedlnosti a nezdravým výrobkům společnosti Lectera Corpa začne zkracovat její zisky... Svým kouzelným opaskem se ohání proti gangsterům! Může našeho hrdinu ochránit? (oficiální text distributora)
Louise C.K. při desátém jointu a vypité lahvi vodky u sledování Austina Powerse napadlo, že by mohl udělat černošskou verzi. Nebyl to dobrý nápad, neboť už viděl dvojmo a pletl si písmena na klávesnici. Hlavní hrdina tak používá výrazy jako "Sepatown" nebo "Kapachow" a švihá zločince páskem. Zajímalo by mě koho z Paramountu napadlo tenhle film pustit do distribuce. 0/10(2.8.2011)
Amatérské a přiblblé. Nicméně s vědomím, že jde o tvůrčí rozptýlení schopných komiků, a trochou nadhledu se u toho dá i příležitostě pousmát. Úlet bez větších ambicí.(14.11.2011)
Trápny, extrémne nudný a krátky hudobný klip. Tento snímok je absolútne o ničom, vypadá akoby ani nemal scenár. Jediným pozitívom je že má iba 75 minút. Ale prečo sa na taký projekt nechali zlákať Chris Rock a Robert Vaughn, to je záhada.(13.4.2004)
Neskutočná blbosť, ale zábavná! Ja som sa dosť bavil a o to tvorcom šlo. Scénka svadba Pootieho Tanga s vidláčkou na roli a do toho muzika Zapp and Roger - I want to be your man - no proste odletel som od smiechu :D(18.9.2011)