Reklama

Reklama

About Love

  • Tchaj-wan Guan yu ai
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tři příběhy o lásce a překonání jazykové bariéry, které se odehrávají ve třech různých městech - Tokio, Tchaj-pej a Šanghaj. V prvním příběhu vystupuje Yao, který přicestoval do Japonska z Taiwanu. Volný čas tráví projížďkami po Tokiu na kole. Náhodně potká malířku Michiko a zamiluje se do ní. Druhý příběh vypráví o Tecchanovi - japonském studentu v Tchaj-peji, který pomůže kamarádce A-Su s montáží poličky. V posledním třetím příběhu přilétá Shuhei z Japonska do Šanghaje. Yun, která žije v malé samoobsluze s matkou a u nichž je cizinec ubytován, se ihned do Schuei zamiuluje. (-Rastaman-)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tři různá místa, tři různé příběhy o lásce avšak všechny mají něco společné. Všechny jsou o dvou lidech, kteří i když mluví jinou řečí dokážou si k sobě najít cestu. Láska je v příbězích podávána velice minimalistickým dojmem a pravé vyznání lásky se objeví až v posledním příběhu, přesto je však ze všech příběhů láska cítit. Rozhodně se jedná o romanci, kterou nám hollywoodská produkce nenabídne ale narozdíl od korejských romantických filmů, které jsem měl tu čest vidět mě tento snímek tolik neučaroval a převážně první dva příběhy se dost táhly a výborný třetí už to nezachránil. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zajimavy koprodukcni projekt, kdy tri zahranicni reziseri ve trech asijskych metropolich natoci tri povidky se spolecnym jmenovatelem-laska. Osobne se mi nejvice libila posledni povidka od Yibaie Zhanga ze Shanghaie. Li Xiaolu zahrala nestastne zamilovanou divku skvele a japonsky student (Tsukamoto) byl poradny kokot:-). Pekna je tez uvodni epizoda od Simojamy Tena z Tokia, ktera misty pusobi az mysteriozne. Skoda prostredni povidky, ktera je neskutecne nudna a misty az protivna. Po precteni jinych komentaru jsem rad, ze nejsem jediny. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Prvý príbeh mi strašne moc vyvolával spomienky z Londýna. Parádna džezová muzička, nočné svetlá, chlapík na bajku, umelci... nádhera. V druhom som sa pre zmenu preniesol do Talianska, do parku v San Severe, kde som musel tlmočiť slovenskému kámošovi a talianskej kámoške ich vzájomné kaleráby, takže som si u toho pripadal ako kokot, kedže popritom som si ešte vykonával svoju baličskú povinnosť . No mal som sto chutí skočiť do deja a obidvom im tam z fleku poprijebávať! No a v tom treťom príbehu mali rozprávať iba po anglicky a ten Sˇuhaj- ko mal visieť miesto tej košele v tom daždi a bolo by . ()

Oiolaire 

všechny recenze uživatele

Kompozici povídek podezírám ze silné účelovosti, po brilantním začátku (Tokio) přichází hodně rozvleklá a nezáživná Taipei, která předává v cílové rovince štafetu naprosto okouzlujícímu vyvrcholení v podobě Šanghaje, jež u mě překlopila pomyslný jazýček vah na plné hodnocení. Velké nadšení, tleskám :) ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Tři něžné příběhy o lásce. Odehrávající se ve třech různých místech Tokio, Taipei, Shanghai, v každém místě je muž a žena (nebo spíš chlapec a dívka ). Pocházejí z odlišných kultur, mluví jiným jazykem. Něco ztratili a zároveň něco jiného našli ..... snad. Všechny jsou o tomtéž, přesto je každý příběh osobitý. Pro milovníky asijských filmů povinnost. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Shanghaji, Taipei a Tokiu. (Cheeker)

Reklama

Reklama