Lie with Me

Drama / Erotický

Kanada, 2005, 92 min

Clément Virgo

Lauren je prostě úžasná .. v The L Wordu je to pak obrat o 180° stupňů .. doporučuji shlédnout už kvůli tomu! :)(4.6.2008)

• Chrustyn

Lauren je sexy ale to je asi tak všechno. Velmi nepovedený pokus o dráždivý erotický film.(1.8.2010)

• Cushing

Chickflick porno,fakt to existuje!(15.12.2011)

Slušně zpracované celkem banální téma. Obdiv patří oběma hlavním protagonistům za explicitní scény - oba mají našlápnuto do elitní herecké třídy, toto chtělo hodně odvahy.(30.8.2009)

• NoFiction

Doporucuji si misto tohodle erotickeho filmu radeji pujcit prumerne porno.(22.4.2008)

"Why does she share great sex with love?" Seriál L Word nesleduju a Lauren Lee Smith jsem viděl poprvé v životě. A že se ukázala! (láska na první pohled!) Tento romanticko-dramaticko-erotický film byl pro mě velice znepokojující záležitostí. Byť se toho ve filmu moc nenamluví a dialogy jsou strohé až pitomé, myslím, že po té feelingové stránce může vyluxovat kdejakého necitu! Před herci a jejich výkony smekám - chtělo to odvahu! Hezky zpracované, hudba navodila atmošku, explicitně okázalé, akorát s přihlouplým koncem. A sedlo mi to víc než takový Ken Park, ale to je zas něco jinýho. 3,5*+(2.1.2012)

• KOZEL84

Lauren Lee Smith je kus a lie bych s ní hned,ale to je asi tak všechno.Ani nevím o čem to jako mělo být a je mi to popravdě celkem buřt.Ty dvě sou čistě za Lauren.(15.8.2010)

Neuvěřitelně zpracovaná a předvedená muka, která je možné prožívat kvůli chtíči. Závislost na druhé osobě. Nesnesitelná touha. Hlava plná jen toho druhého a niterná potřeba zaplnit to prázdno v duši. Krásná a zničující láska, která začíná a končí u toho nejprimitivnějšího a nejopravdovějšího pohnutku. Tohle nezažít tak neznám svou lidskost. Ale nevymanit se z toho a jsem nadobro ztracen...(1.1.2012)

• haWranka

Nuda zabalená do oduševnělýho obalu. A aby to tvůrci udělali trochu zajímavý, dali tam hodně sexu. Já osobně upřednostňuju film tak kvalitní, že u erotiky stačí náznak, aby to člověka dostalo. Tady se mě emocionálně nedotklo nic. Hlavně proto, že oba hlavní hrdinové byli pěkně protivný.(16.5.2012)

• pseudo

velmi, velmi podprůměrný eroťák, ztráta času. původně jsem byla připravená dát jednu až dvě hvězdičky, ale po zhlédnutí 9 Songs, které se s obdobným žánrem i tématem vypořádaly na výbornou, nemůžu Lie with Me nic odpustit. ještě tak možná kdyby se mi alespoň trochu líbil hlavní protagonista a kdybych ho neviděla v německém dabingu, byl by odpad! odvratitelný. takhle jej ale nezachrání ani pěkná herečka a svatba v synagoze.(19.6.2007)

Tak chtěla jsem dát ***,ale dávám ***a půl a to jen kvůli Ericu Balfourovi. Protože L.L.Smith mně teda zrovna moc sexy a chtivá nepřipadala. Možná jsem od toho čekala víc, ale přišlo mi to takové trochu slátané, no každopádně to neurazí.(21.9.2010)

Já nevim, co mě na tom tak zaujalo, nicméně dnes o tom přemýšlim a vzpomínám na ten film. Přestože to nemá nějaký zásadní vývoj děje, přestože především druhá půlka filmu se už docela táhne a občas nudí a přestože konec filmu byl trošku hloupej ( mělo to skončit v momentě, kdy vyhodila toho cukrouše na sex ze svýho bytu a sesypala se ). Každopádně to napětí a chemie mezi hlavními představiteli fungovala. Milovníky kvalitních, hlubokých filmů to neosloví, milovníky nezávislých filmů to asi moc neosloví, ale stejně to nebylo zlý. 3,5*.(12.3.2012)