Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Blbůstka pro teenagerské milovníky ženských bitek. Inspirace Mortal Kombatem je zjevná a nepokrytá. Dobré na jedno zhlédnutí, protože o nějakém scénáři nemůže být ani řeč a bitky, tvořící hlavní náplň filmu také nejsou nějak mega úchvatné. Snímek bych nikomu nedoporučoval, prostě proto, že existují mnohem lepší bojové filmy. Ale 10-až-16tiletému klukovi to může připadat jako splněný sen:D A věřím, že se z toho za pár let stane kult:) Škoda jen, že to neni ještě mnohem tupější, chybí tu nějaké vyloženě zapamatovatelné hlášky a scény, které by z toho udělali pecku, jako jsou některé Arnoldovy filmy. Chybí také větší brutalita (ve snímku neni žádná!) a krev, což je opravdu škoda. Celkově film ale hodnotím docela kladně, hlavně proto, že nemá velké ambice a předčil má očekávání. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhloupějších scénářů na světě a kulisy které jsou snad stejně kýčovitě pastelové a papundeklové, jako v klasické pohádce Hrátky s čertem. Ale who gives a shit, když se tu v relativně snesitelném střihu a choreografii (= tak akorát na to, aby se daly sledovat jejich křivky) mlátí Devon Aoki a Sarah Carter v bikinách, že. Mortal Kombat je o řád lepší, toto je jen primitivní sexistický fetiš. Ps. sexistické fetiše jsou super. 6/10 ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Herní série mlátiček Dead or Alive si získala oblibu realistickou choreografií a přítomností spoře oděných hrdinek. Film herní dějovou platformu a přítomnost ztepilých žen geniálně skloubil s velkou mírou sebereflexe a zdravé nadsázky. Výsledek připomíná Charlieho andílky, jen se ještě více vyžívá ve stylizování soubojů a estetizování ženských těl. Hongkongský režijní rukopis Coreyho Yuena se pozná především na videoklipově střižených, hyper efektních dynamických soubojích inspirovaných stylem a prostředím bojových scén legendárních hongkongských filmů. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Corey Yuen prostě umí, tento film dává slovu béčko nový rozměr, jenže pořád to zůstává vysoce zábavné, akční choreografie je špičková, ze zúčastněných slečen pokud je mi známo(snad mimo Devon) žádná nemá aktivní znalost bojového umění a co z nich Corey udělal! (jak jsem se dozvěděl z bonusů, podstoupily tříměsíční trénink) Dynamický střih, frenetické tempo, občas trochu humoru, ta stylizace, nebo spíše hyperstylizace soubojů stojí fakt za to, hudba do toho skvěle sedí. Potěší účast hvězd bojového umění jako je Collin Chou a i Kane Kosugi je profík každým coulem. Fakt jsem se pobavil a docela mě mrzí, že Corey už dlouho nenatočil žádný film vlastní a nic nechystá v nejbližší době. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama