Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

imf 

všechny recenze uživatele

Další z pokusů o věrnou adaptaci počítačové mlátičky, který naznačuje, že tenhle specifický subžánr je prokletý. Ani hongkongské torpédo Corey Yuen si nedokázalo poradit s tak vražedným zadáním. Nulový příběh, spousta pěkných holek a extrémně kýčovité kulisy. S hongkongsky zvrlým smyslem pro humor by z toho možná něco bylo, ale hollywoodský scénář a (ne)schopnosti západních hereček podrazily obratnému režisérovi nohy už v prvních minutách. Pokud máte úchylku na plavky a letos jste si zapomněli vyzvednout kalendář od Sports Illustrated, můžete vzít DOA jako solidní náhražku, víc od toho filmu ale vážně nečekejte. Hrozně byste si namlátili. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylová brainwash zábava, která videoherního ducha vyždímala do posledního bajtu a nechala se přetavit v nekompromisní akční nářez, který dává vzpomenout na časy Mortal Kombatu, jenž svého času lahodil oku žánrově zatížených fandů. Spoře oděné slečny bojují v impozantním tempu v mistrovsky nasnímaném, sestříhaném a hudebně podbarveném fetiši, u kterého bude pět ze čtyř erotomanů slintat blahem. Vysoce umělecký zážitek a povinná záležitost pro všechny, kteří vyrůstali z joystickem v ruce, a když jim ho rodiče sebrali, šli si listovat Esquirem. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm... adapatace bojovky kterou jsem vlastně nikdy pořádně nehrál... No dopadlo to rozhodně líp než např Teken, ale na život a na smrt od toho jako fakt nečekejte. Spíš si užijte pěkný sexy kopající kočice a nemyslete raději na to, že by tu možná mohlo být něco co by aspoň vzdáleně připomínalo jakýsi příběh. souboje zrovna dvakrát moc drsný nejsou, po stránce choreografie to docela ujde. Vlastně když se to tak vezme, tak je to vlastně takový bojový film pro děti. Nicméně mohlo to dopadnout i o dost hůř. Takhle se jedná o čistý průměr.50% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"You wanna play, little girl?" Jsem u vytržení. DOA alias MORTAL KOMBAT pro nové tisíciletí alias 30ti milionový wire-fu babes výplach v produkci Paula W.S. Andersona a v režii Corey Yuena (RED FORCE 2, LEGEND, oba KURÝŘI) je s přehledem nejakčnějším filmem roku, ne-li desetiletí. Už si ani nepamatuju akčňák, u kterého bych nespočítal akční scény na prstech jedné ruky, zatímco tady aby si nato člověk vzal nejnovější japonskou kalkulačku, takže jestli měl scénář deset stran, tak je to moc. Bohužel při takové frekvenci poněkud zaniká finále a bitky jsou - jak je posledních pár let nepěkným zvykem - hodně dokurvené zběsilým střihem, naštěstí z nich i tak zbyde dost, aby se divák zatížený na wire-fu a zpomalovačky dehydratoval slintáním k smrti. Nemluvě o těch úžasnejch kočkách. I love Kasumi, ninja princess! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama