Reklama

Reklama

Magická hlubina 2

Obsahy(1)

„Freediver“ je nádherný příběh o tragické lásce, světě extrémních sportů a síle lidského ducha. Greece, mladá talentovaná dívka je vytažena ze zapo-mnění a přivezena na idylický ostrov, kde jí začne trénovat šílený vědec, aby z ní vytvořil nejlepší potápěčku na světě. Pro dosažení tohoto snu je ochotna obě-tovat lásku svého přítele... (Intersonic)

(více)

Recenze (12)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Dalo se na to koukat. Krásný pohled do mořské hlubiny je nádherný a fascinující, leč moc nám toho celkově neukázali, ať už v moři, či ve filmu.... 50% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec to bylo o něco zajímavější a lepší než jsem původně očekával. I navzdory faktu, že vám ten film celou dobu říká, jak to skončí, a to tak okatě, až začnete doufat, že to přeci jenom bude jinak a on stejně skončí přesně tak. Všechno je to takové tendenční, neoriginální a již notně ošoupané - zápletka, romantická linie, rivalita dvou soupeřek, i ta závěrečná letmá katarze jedné z nich. Má slabost pro Dominique Swain a podmořský svět taky dělá své, i když té Dominique tam mohlo být více. Ale jo, docela to šlo, klidně se na tenhle čistý průměr zase někdy podívám. 2,5* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně. (Terva)

Reklama

Reklama