Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice podařená televizní vykrádačka The Omen, která mě fakt překvapila. Bylo to napínavý, atmosféra byla vážně docela strašidelná a ten fracek byl fakt docela děsivej. A taky mě zajímalo, jak si zde povedou seriáloví herci Josh Holloway z Lostu a Sarah Wayne Callies z Prison breaku. A byli fakt dobří a svoje postavy zahráli fakt dost dobře, i když Holloway to měl trochu ulehčený tím, že jeho postava má se Sawyerem podobný rysy. Ale jak říkám, bylo to pro mě docela překvapení. Jestli chcete poctivej horrůrek s dobrou atmosférou, tak Whisper je něco pro vás. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film nepracuje s příliš originální tématikou. Příběhů o dětech, do kterých se převtělil samotný ďábel, už tu bylo hodně. Některé jsou kultovní, jiné a těch je většina, zcela vybouchly. Tenhle patří k těm lepším. Největším přínosem byly flaschbacky a noční můry, které se postaraly o solidní atmosféru. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete točit horor, měli byste umět dodržovat pravidla žánru. Je sice hezké, že víte, jak se používají modré filtry a že v zimě to bude vypadat cool, ale také musíte od úvodních minut do diváka to napětí cpát horem dolem, aby byl strachy podělaný, co se stane v následujících minutách. A ne že nějaká ženská běží lesem a honí ji vlk, a pak přijde Santa Klaus a zase vlastně žádné napětí, pak nějaký tajemný hlas: Help Me! a máme jasno, oč asi tak půjde - a ono o to opravdu jde a je to nuda, protože pořád jsme divákovi nenaservírovali, proč by se vlastně jako měl bát. Chybí jakákoliv osudovost, strach o postavy, je vám jedno jak kluk, tak únosci, nesympatičtí jsou všichni. Vzít jen hororové atributy a naskládat do řady vedle sebe vážně nestačí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Horory, kde jsou zlé malé dětičky mám rád, takže tahle omenovská variace mi sedla. Mělo to správnou atmosféru, nepříjemného chlapečka a i nějáká ta lekačka se našla. No jo - je to béčko a herecké obsazení nestojí za nic (kromě Rookera), ale i tak mě to mile překvapilo a přál bych si víc podobných záležitostí. 65% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další z řady antikoncepčních snímků, ve stylu Orphan nebo podobně. Napětí se zde buduje po celou stopáž filmu a tvoří hodně solidní atmosféru. Hlavní, malý "hrdina" dokázal vyvolat pořádný strach a jeho pohled mě vážně děsil. Příběhově dobré, ikdyž ne originální, ale v rámci možností uspokojivé. Pointa hezky vysvětlena a neočekávaná. Za mě překvapení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama