Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Únos malýho chlapce se stane tou největší blbostí v jejich životě. V hlavních rolích Sawyer z LOSTu a Sara z Prison Breaku, sympatická seriálová dvojka, ale bohužel to není tak úplně o nich. Souhlas, že na toho malýho Satana není příjemnej pohled, tohle je zvládnutý dobře, až na ty rádoby chytrý průpovídky. Prostředí tý chaty a lesa taky slušný. Napětí funguje, ale to je všechno. Chybělo mi nějaký hlubší objasnění, ale je mi jasný, že na to moc prostoru nedostali. Jinak vcelku průměrnej thriller. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film nepracuje s příliš originální tématikou. Příběhů o dětech, do kterých se převtělil samotný ďábel, už tu bylo hodně. Některé jsou kultovní, jiné a těch je většina, zcela vybouchly. Tenhle patří k těm lepším. Největším přínosem byly flaschbacky a noční můry, které se postaraly o solidní atmosféru. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nový Omen sklamal na plnej čiare ale máme tu ešte Whisper, kde anjela pekla stvárňuje opäť malý fagan ktorého unesú štyria únoscovia, schovajú sa v dome v horách a tam s nimi chlapček rozohrá hru a komplicov proti sebe poštve. Mohol to byť dobrý horor, ale je z toho nakoniec len taký thriller pretože skrátka nie je to tak diabolské ako by to mohlo byť. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle zklamání, Omenu to nesahá ani po kotníky, jelikož celej příběh je výrazně slabšího ražení, chlapec,ač ho tady dost lidí vyzdvihuje, tak je spíš k smíchu, než že by byl uhrančivě děsivej, krom toho působí neskutečně přehnaně profi, kdy má neustále plno geniálních průpovídek, ale uvěřitelný jsou z toho tak dvě slova a cítit nějaký neznámý zlo z něj neni ani na třícentimetrovou vzdálenost. Ostatní postavy se zase chovaj trošku nelogicky a chaoticky a nechávaj asi až moc snadno a jednoduše vochcávat od chlapce. Je to bohužel nuda, kterou ale občas vylepší povedená, i když čekaná, lekačka a závěrečných dejme tomu 15 minut začínajících výborným chorálem nebo jak bych to nazval, víc ani ťuk. 2,5* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete točit horor, měli byste umět dodržovat pravidla žánru. Je sice hezké, že víte, jak se používají modré filtry a že v zimě to bude vypadat cool, ale také musíte od úvodních minut do diváka to napětí cpát horem dolem, aby byl strachy podělaný, co se stane v následujících minutách. A ne že nějaká ženská běží lesem a honí ji vlk, a pak přijde Santa Klaus a zase vlastně žádné napětí, pak nějaký tajemný hlas: Help Me! a máme jasno, oč asi tak půjde - a ono o to opravdu jde a je to nuda, protože pořád jsme divákovi nenaservírovali, proč by se vlastně jako měl bát. Chybí jakákoliv osudovost, strach o postavy, je vám jedno jak kluk, tak únosci, nesympatičtí jsou všichni. Vzít jen hororové atributy a naskládat do řady vedle sebe vážně nestačí. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama