Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bohužial až príliš televizne pôsobiaca variácia na Omen, ktorá síce nepostráda na svoj žáner obstojný scenár, neskúsený režisér a seriálové hviezdičky ju však proste nemajú šancu utiahnuť. A tam kde miestami zlyháva atmosféra a divák nie je naplno konfrontovaný s dianím na plátne, nezostáva nič iné, len sklamane povzdychnúť nad nevyužitým potenciálom. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naivní horor, který se snažil inovovat téma Omen o pár únosců a rádoby překvapivou pointu.Televizní herci toho moc nezmůžou, snad jen ten Josh se snaží co mu vlasy stačí, Edgerton měl největší slávu ještě před sebou a Rooker se tu moc neohřeje.Čekal jsem parádní atmosféru, hlavně díky prostředí, které je do mrtě nevyužité a taky díky malému děcku, které zde není bohužel děsivé, jen výsostně otravné a já sám bych mu v pálil kulku do hlavy po pěti minutách.Nevim, jestli k tomu přispěl hrozně blbej českej dabing, kterej režížorval asi nějaký tramvaják, jelikož Edgertona dabuje stejný dabér, který dabuje Hollowaye ve Ztracených....už jen za to facepalm jako prase.Nudil jsem se a moc mě to nebavilo, potěšil celkem fajn konec.Pár lekaček, neatmosferické a místy otravné, čistý podprůměr.45%. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

..a není divu, neboť sám Satan se vydává za anděla Světla…. Malej Satan intrikář dokáže občas navodit dobrou atmosféru. Pomáhá mu pomáhá ,,stylová“ hudba a překvapivé zvuky. Pravdou je, že i když jsem se několikrát lekl, v paměti mi zůstávají spíše ty méně zajímavá místa. Omen. Vlastně ámen. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** Co uvidíme (možná) příště? Je zajímavé, že když se u nás řekne ,,malinkatej ďábel“, namísto Satana se spíše vybaví lampasák Romana Skamene. Hold jiný kraj, jiný mrav. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Banda recidivistov unesie osem ročného Davida. Je to adoptovaný syn z bohatej rodiny. Chcú sa prostredníctvom neho dostať ku peniazom. Od jeho matky požadujú nemalé výkupné. Spolu s obeťou únosu sa ukryjú v opustenom turistickom kempe uprostred mainských hôr. Tam začínajú pomaly prichádzať na to, že David nie je obyčajné dieťa. Je v ňom niečo temné, niečo zlé, niečo démonické. Uvedomia si, že spravili obrovskú chybu. Lenže už je neskoro. Uniesli totiž malého Satana. ** ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mně se Whisper až překvapivě líbil. Příběh, ne snad zrovna z nejoriginálnějšícj, ale přesto zajímavý, vás udrží v napětí až do konce, herecké výkony jsou vzhledem k žánru "horor bez vyšších ambicí" víc než slušné, malý David démonický jak se patří, akorát někdy až trochu moc mluví a vysvětluje... Pointu vyzrazenou asi 20 minut před závěrem jsem nečekal, což musím taky přičíst k dobru. Tajemná atmosféra je rozptýlena počas celého snímku, nezaznamenal jsem žádné výrazně hluché místo, prostě solidní nadprůměr a milé překvapení. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama