Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Od chvíle kdy únosci s uneseným děťátkem vystoupí u chaty z auta, jsem jim začal, a děťátku přestal, fandit. Už to tak mám nastavený,že stejně jako v kolektivních sportech tak i ve filmu většinou fandím těm slabším. -Kdyby se to nakonec nezvrhlo v laciné vysvětlovánky a zůstala nějaká ta rouška tajemství ,bavilo by mě to mnohem víc. Ale znáte to,-KDYBY byly pod ledem ryby,nebo vzduchový kapsy .............. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nový Omen sklamal na plnej čiare ale máme tu ešte Whisper, kde anjela pekla stvárňuje opäť malý fagan ktorého unesú štyria únoscovia, schovajú sa v dome v horách a tam s nimi chlapček rozohrá hru a komplicov proti sebe poštve. Mohol to byť dobrý horor, ale je z toho nakoniec len taký thriller pretože skrátka nie je to tak diabolské ako by to mohlo byť. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pěkný horror plný napětí + velice pěkné prostředí. Obsah filmu : Když 10 - letý David, syn milionáře, je unesen, jeho únosce Max Harper se svým kolegou zaručují, že to bude normální únos výměnou za kupu peněz. Zločinci ale nevědí, že nesmělý a tajuplný David má svůj vlastní plán a v tajemný způsob dovede využít smysly jiných lidí. Max brzy nejen bude litovat, že vůbec chlapce unesl , ale že vůbec kdy o něm slyšel! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Jedna z variácií na slávny horor Omen, o zlom chlapcovi s pekelným pohľadom... Vcelku slušné, hoci nie hviezdne herecké obsadenie, ktoré sa nestratilo v tomto temnom hororíku, ktorý vsadil na atmosféru opustenej chaty v lese a partiu troch chlapíkov a jednej ženy (áno, Sarah z Prisonbreak), ktorým nevydarený únos priniesol pre nich, ale aj diváka zásadnú otázku. Kto je čí rukojemník? Najslabším článkom tohto filmu je práve démonický chlapec, ktorý mal mať pekelný pohľad, ale bohužiaľ nemá. Najviac mi liezla na nervy tá jeho múdrosť a predpovedanie všetkého možného, len nie vlastného osudu. Damián zo slávneho filmu Omen v postate neprehovoril za celý film. Stačil jeho pohľad, démonická hudba a husia koža naskakovala automaticky.Tu to akosi nefungovalo. Kto nečaká priveľa, môže byť spokojný. Film 6/10. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi som spokojný.Videl som the Omen ale tento film sa líši od neho,hlavne originalitou.Hlavní anti hrdina bol dosť nepríjemný,ale v tomto filme bol "na smrť" dobrý.Ale nezaručujem,že by som ho nezakopal na záhrade,keby mi to tie svine dovolili(vlci). Aj herecké výkony ma potešili,hlavne J.Holloway (Sawyer) ukázal že vie hrať a s S.W.Callies im to pristalo a žili by šťastne až do smrti pokým nestretli Davida tá smrť prišla skor.A ten posledný hod sekerou,nemal chybu myslím že ani Jánošík by sa netrafil lepšie.Toto je veľmi jedle(pozerateˇˇlné). POZOR PRICHADZA DAVID.... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama