Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slimák je mixem teroru, černého humoru a překvapivé lidskosti od scénáristy Jamese Gunna, jehož Úsvit mrtvých se stal hitem roku 2004. Wheelsy je obyčejné městečko plné přátelských lidiček, kteří se starají jen o své vlastní problémy. Jenže pod tímto milým povrchem se začínají dít divné věci... (oficiální text distributora)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jackob

Jackob (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to, nebo je Grant na konci filmu opravdu tak podobnej hlavnímu záporákovi ze hry Fallout?

Pattrick

Pattrick (hodnocení, recenze)

Pro mne je to nepochopitelný film, kterej mě vůbec nebavil .. Jedinou hvězdu za to, že jsem se občas zasmál nad "zombie"

Chupacabre

Chupacabre (hodnocení, recenze)

Tento film nepostrádá pár dobrých záběrů ... např. trochu Přetloustlá Děva ve stodole,která stále žere a následně na to Pukne a celou stodolu zaplavý malý JUNIOŘI ...

Taškář

Taškář (hodnocení, recenze)

Kde je má lehká Cola !!!!!!!!!!!!!!!!! Naprosto skvělý film - jak za mlada :-)

mendrit

mendrit (hodnocení, recenze)

Že by byla do budoucna dvojka s kočičkou? :))
Kdo vydržel až do konce titulků tak ví

DeLaMorte

DeLaMorte (hodnocení, recenze)

Velice slušně...takový připomenutí si 80tých 90tých let :-) potěšení z takových filmů mě těší :-)

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

hell: no bol som na tom v kine s dalsim 4 ludmi:-) je to celkom slusna komedia/horor, dobre ftipne (hlavne vulgarne hlasky), celkom pekne gore efeky (vysypane creva) a hlavne sa to neberie prilis vazne, i ked zo zacitku trochu trva nez sa to rozjede potom je to sranda. taky mix invaze zlodeju tel/night of living dead/a nejakej parodie na horory (najlepsia je pocta hudbe z predatora ked si policajti beru zbrane, to som sa usmieval popod fuz!:-) aj ked sa to nechyta na hills stoji to za to!!!

Hellblazer

Hellblazer (hodnocení, recenze)

Dudek: prečo? až na pistik, ktorý to hodnotil pred premiérou to ostatní mohli viedieť a mohol by som to hodnotiť aj ja lebo už teraz viem že to bude 5* :o)

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

ked som prvykrat videl trailer tak som si nebol isty ci pojde o komediu, alebo horor, ale ako som sa docital tak to bude riadna basta pre fanusikov riadnej brutality (a humoru tiez) uz sa tesim

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

No to si na kinopremiéru ještě pár měsíců počkáme :(... Jen nechápu, proč u nás ten film nepoběží, snad ta chyba bude napravena

Související novinky

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

12.09.2012

Už nápad zfilmovat relativně málo známý komiks Guardians of the Galaxy zněl jako něco, čím studio Marvel vstupuje na velmi nejistou půdu. Superhrdinský tým z daleké budoucnosti totiž obsahuje členy… (více)

Tvůrce Slimáka chce své Saw

Tvůrce Slimáka chce své Saw

10.08.2007

Jak jinak chápat synopsi dalšího kousku Jamese Gunna, scenáristy nového Úsvitu mrtvých a tvůrce téměř kultovního béčka Slimák? The Belcoo Experiment má být extrémně násilný horor o početné skupině… (více)

Reklama

Reklama