Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slimák je mixem teroru, černého humoru a překvapivé lidskosti od scénáristy Jamese Gunna, jehož Úsvit mrtvých se stal hitem roku 2004. Wheelsy je obyčejné městečko plné přátelských lidiček, kteří se starají jen o své vlastní problémy. Jenže pod tímto milým povrchem se začínají dít divné věci... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (336)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Klouzavý táta Pohlreich dvěma hrudními penisy chapadlovitého tvaru oplodní maminku, co se pak změní v první prototyp bratří Montgolfierů a pukne do světa tisíce malých Grantíků se silně vyvinutým pudem hledat orální vchod hostitele.. Zápletka béčkově prostá, nepokrytě odkoukaná z Noci husí kůže. První půli se můžete kochat brilantní metamorfózou M.Rookera (v samém finále dokonce zdatně nahodil výraz "Brundlemouchy"), či ladnými křivkami Elizabeth Banks, v té druhé se to zvrhne v mlaskavými gore efekty vyplněnou vybíjenou, přičemž v některých momentech jsem si říkal, jak skvěle se to rozjelo, aby se v zápětí Slither i přes pár zdařilých průpovídek zase vrátil k jízdě se zataženou ruční brzdou. U scény ve vaně to už vypadalo, že si Slimák vzhledem k směru plavby splete otvor, ale naštěstí měl sonar v pořádku.. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Čajíček. Tá povesť "najhnusnejšieho filmu týchto čias" je náramne prehnaná. Je to nahláškované, solídne zrežírované, herci sa bavia, ale chcelo by to fakt nejaké poriadne "maso". A to sa bohužiaľ nedostaví. Konzumentom Vreskotov zrejme bude naozaj zle, ale nás starých "braindeaďákov" tie dve-tri vybuchnuté hlavy v závere nechajú neuspokojených. Šťavnatejší bol dokonca aj pôvodný film Night of the Creeps, ktorého je Slimajz nepriznaným, ale očividným remakom. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rozkošná, zábavná, relaxační, skvostná záležitost. Nejvrcholnější zážitek, jaký může takovýhle žánr nabídnout, tedy aspoň tomu, kdo si dokáže stoprocentně užít stoprocentní béčkovitost. A to já dokážu, a tak po krátkém váhání sahám po nejvyšším hodnocení. Miluju tyhle lobotomizované 'videofilmové' scifárny z amerických prdelákovů, u kterých spadne do křoví nějakej parazitickej šmejd z vesmíru a postupně začne dostávat jednoho člověka z městečka za druhým. To se neokouká. A když se tvůrci nebojí být nadprůměrně nechutní a netrpí přílišným soucitem se svými postavami, je to obří plus navíc. Ženské herečky sice tentokrát zklamaly, jediná hezká se záhy změní v odulou živorodku, ale potěšil aspoň trojlístek známých xichtů Rooker - Henry - Fillion. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Kurevsky zábavné Béčko, len škoda, že trailer sľuboval predsa len trochu viac. James Gun sa po scenáristickom úspechu na remaku Dawn of the Dead rozhodol zrežírovať aj niečo sám a my môžme byť len radi. Z filmu je cítiť radosť a vidieť, že James vyrastal pri Lloydovi, čo sa na ňom v nemalej miere podpísalo a Slither tým pádom pripomína jemnejšiu verziu Tromy za väčšie peniaze. Výborne obsadené a napísané postavy na čele s Nathanom Fillion v roli hláškujúceho šerifa, very funny starosta a samozrejme Michael "napadnutý" Rooker. Škoda, že sa to až moc chválilo tým aké je to Béčko a pritom Hell v tom nevidel žiaden sex, dokonca ani poriadne nahú babu :o( ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Film Slimák v podstatě už od začátku rezignoval na jakoukoliv hororovost. Je mixem celkem povedených gore scen a komedie. Používá většinu typických klišé pro spřízněně laděné monster horory. Ale celkově se řadí určitě na špici pomyslného žebříčku podobných filmů. Výborný casting herců a dokonc ei komparsistů. Slušná dávka akce a nechutností. Proč by ne. Obávám se že o moc lépe než ve Slitherovi to už v tomto subžánru nejde. A malý slimáčči, zombie jelen a nenažrané "matky slimáčice" jsou opravdu prima. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (23)

  • Režisér James Gunn pojmenoval dvojčata Jenny a Emily Stutemyerovi po své dnes už bývalé ženě (Jenna) a její mladší sestře (Emily). (Stocki)
  • Po tom, ako Granta na začiatku atakuje mimozemský organizmus, tečie mu krv z nosa a uší. Keď sa však Grant postaví na nohy, má krv už len pod nosom, hoci si ju neutieral. (BlackTom)
  • Více než 100 herců z Los Angels a Vancouveru se ucházelo o roli Jacka MacReadyho, kterou nakonec získal Gregg Henry. (Stocki)

Související novinky

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

Whedon: Marvel chystá něco „zvráceného“

12.09.2012

Už nápad zfilmovat relativně málo známý komiks Guardians of the Galaxy zněl jako něco, čím studio Marvel vstupuje na velmi nejistou půdu. Superhrdinský tým z daleké budoucnosti totiž obsahuje členy… (více)

Tvůrce Slimáka chce své Saw

Tvůrce Slimáka chce své Saw

10.08.2007

Jak jinak chápat synopsi dalšího kousku Jamese Gunna, scenáristy nového Úsvitu mrtvých a tvůrce téměř kultovního béčka Slimák? The Belcoo Experiment má být extrémně násilný horor o početné skupině… (více)

Reklama

Reklama