Reklama

Reklama

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Lea, zralá neapolská žena, která vede sázkařskou kancelář na severu města, měla třináct dětí, ale všechny zemřely buď potratem nebo několik měsíců po narození. Jediný přežilý, Michele je je jí opečováván s morbidním citem. Když se Michele zasnoubí s učitelkou tance, matka zasáhne...(Hlavní role Shelley Wintersová, Renato Pozzetto, Max von Sydow)...celé se to zvrtne v černý thriller... . ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kolik je třeba lidského masa na výrobu mýdla? Hodně! Alespoň to si asi myslí korpulentní Lea (naprosto skvělá S. Wintersová). Stačí pak jen upravit kuchyňský stůl, aby z něho krev dobře stékala, a masa je okolo dost. Poněkud bizarní snímek, kdy si člověk chvílemi připadá, jako by sledoval antické drama, páč některé role žen hrají muži, jako by se nechumelilo. Tedy von Sydow v roli Lisy nemá chybu. není to až tak otevřeně brutální, byť hlavy létají a krev stříká. Ovšem když Lea vykládá nebohé Marii, jaká je to práce, člověka naporcovat, upižlat ruce a nohy...no, jeden z toho může dostat až záchvat smíchu. Výborní herci tu předvedli skvělé výkony. Jak dabing nemusím, tak tady bych ho uvítal, anžto tuším, že řada vtipných replik mi nejspíš unikla... ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Legendárna zostava v dráme, ktorá síce nethrilluje, horrorovo pôsobí skôr svojou podstatou, no v celku skôr úsmevmá "sangue mamma drama". ( je škoda, že zaškatulkovanej Vukotic už v tej dobe nikto neponúkol exploit scenár, Max von spoluúčasť, Renato v róbe jupí... ) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama