Snad proto, že tady byly nejlepší vtipy i hlášky zhuštěné do jedné hodiny, se mi to líbilo. HULENÍ JE ZÁHUL.(20.10.2005)

.. „ Není nic špatného na tom být svobodná a užívat si !“(19.10.2005)

Takhle má vypadat loučení se seriálem!(28.9.2007)

Zajímavý rozdíl mezi procentuálním hodnocením seriálu a tohoto dokumentu :) Každopádně jsem se po delší době rozhodla na "A Farewell"konečně podívat a nelitovala jsem. Kromě nejlepších hlášek a scén nahuštěných do padesáti minut jsem se dočkala i záběrů ze zákulisí a dojmů štábu nebo fanoušků. A Loučení sdělilo světu poselství přesně takové, jaké se snažil předat seriál (i když to očividně dost lidí nepochopilo). Líbily se mi poznámky k tomu, že se seriál chlapům nemusí líbit hlavně proto, že o nich říká pravdu a ukazuje až téměř "skandální"náhled do života (a především toho milostného) žen, které dokáží být šťastné i svobodné. A o to právě šlo, ukázat nezadaným, že i takhle se dá užívat života; kdo v seriálu viděl jen "sex,módu a drbající slepice" tak toho upřímně lituji, protože se připravil o výborné zážitky a bolest bránice:)Fenomén, který (ať si kdo chce říká co chce) ovlivnil spoustu životů, svět módy a sexu a kterému se klaním za výborně strávené hodiny u televize..(27.5.2012)

To nejkrásnější seriálové loučení :-) . Škoda, že se takhle slavnostně a se vším všudy nerozloučily i jiné mé oblíbené seriály.(5.8.2011)

• Macbeth

Uslintane!!! Zahrat dojeti muselo dat hlavnim hrdinkam vetsi zahul nezli celych 6 serii. Apropo. Zkuste si nekdy zahulit a juknout na Sex and the city, take vam to najednou prijde tak trapne? :-)(26.3.2008)

Užasné! Celé to šířilo užasnýma hláškama ze seriálu, ale zároveň to bylo smutné... Loučení, ach jo. Ještě že je tu ta šance si to vychutnat znovu. Bylo to parádní, ale řekl bych že hodina je málo, na "loučení" s tak užasným seriálem.(12.5.2010)

Dobrý způsob jak se rozloučit :) Shrnutí toho nejdůležitějšího, co jsme v seriálu mohli vidět. Dobrá byla také pocta štábu a rozloučení s nimi.(24.2.2012)

Až se mi zastesklo, ale všechno má svůj konec, tohle je rozloučení ve velkém New Yourském stylu.(29.7.2011)

Když už končí seriál, tak to má vypadat takhle! Bravo!!!(16.8.2010)