Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Prcek narodil, odložila ho matka před jedním domem, aby se ho ujali dobří lidé. Dobře věděla, co dělá. Než chlapec oslavil sedmé narozeniny, zbavily se ho stejným nebo velmi podobným způsobem různé laskavé a po dítěti toužící rodiny ještě třicetkrát. Žádná nebyla natolik silná a odolná, aby s ním vydržela pod jednou střechou. Není divu, že se nakonec ocitl v sirotčinci, kde jsou na něj krátcí psychologové i jeptišky. Přestože jeho naděje, že se najde další ochotná rodina, je mizivá, zázrak se přece jen stane. Jsou to manželé Healyovi, kteří chtějí adoptovat dítě a uvěří "výhodným podmínkám", za nichž bude adoptován právě Prcek. Jakmile si ho odvezou, v sirotčinci propukne veselí, novým rodičům však netrvá dlouho, než pochopí, že život s Prckem bude nepřetržitá řada pohrom. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Shit 

všechny recenze uživatele

Šílená kokotina, mě to teda moc vtipný nepřipadalo, všechno bylo strašně přehnaný a ten malej retard Michael Oliver hrál dost uboze, jediný co se mu nemůže upřít je, že měl hnusnou držku, kterou bych mu roztřískal, takže se na toho fakana docela hodil, ale to byl takovej muj sosobní pocit. Tenhle rádoby vtipný film se jenom snaží napodobit takový filmy jako je sám doma a Denis postrah okolí a to se mu zdaleka nepovedlo ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hrozné. Univerzální pohled na problémové dítě, který za 81 minut nezašel nikam daleko ani hlouběji, se špatnými vtipy. Takové cvičení studia, které natočilo neuvěřitelný zmatek. Ale nějaké hlášky mě pobavily jako třeba "jsi jasné úvěrové riziko". V dnešní době má film nepříjemnou konotaci s rozšířením ADHD u dětí. V době natočení filmu se ukrývalo pod souhrným názvem LMD, tedy lehké mozkové disfunkce. Byl to kompromisní pojem, pod kterým se skrývala porucha pozornosti, hyperaktivita, pohybová motorická neobratnost, specifické poruchy učení. Tedy potíže, které nesouvisí s intelektem. Nejčastěji se setkáváme s ADHD, což je porucha pozornosti, hyperaktivita a impulzivita. V 50.-60.letech se uvádělo, že ve třídě se 30-40 účastníky jsou tři děti, které vyžadují péči dětského psychiatra. Z toho vyplývá, že dnes těchto dětí z biologických příčin moc nepřibývá. Určitý nárůst může být daný tím, že si medicína dokáže poradit i při komplikovaných porodech, u dětí s nízkou porodní vahou je riziko vyšší S tohoto úhlu pohledu je třeba se na film dívat. ADHD porucha je spektrální, tedy od potíží mírných až po výrazné. Tyto děti jsou velmi empatické, pokud nemají záchvat vzteku. Silný nárůst je v USA i u nás a ani my důvody neznáme. Ještě k tomu některé dny jsou klidné, jiné na zbláznění.ADHD je dědičná, v některých rodinách se předává diabetes či vysoký krevní tlak, v jiné zase autismus, ADHD či schizofrenie. Z tohoto pohledu je tento film o raubíři z raných devadesátek aktuální. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná komedie, která trochu připomene podobné filmy : Denis postrach ulice nebo série Sám doma. Na tyto komedie ale tenhle film nemá. Přesto je to lepší nadprůměr v rámci komedií. Film zaujme, je zde dost vtipných scén, příběh taky ujde a i herecké obsazení. Některé scény jsou sice přehanané, trapné a některé konverzace a hlavně konec filmu nejsou nějak dokonalé, ale přesto se dá na film dívat i vícekrát. Hodnotím na 68% = *** ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Nemôžem nedať tomuto filmu 3x*, lebo hoci viem, že je dosť stupídny, ale predsa patri k tým filmom, ktoré si vždy pozriem rád aj desiaty raz. Infantilný humor, keď sa niečo rozbíja, niekto padá je v tomto filme použitý tiež a pripadá mi úplne trápny, ale Juniorove hlášky proste nemajú chybu. Ak by tento film nebol až tak podpriemerný, aký v skutočnosti je, dám mu aj viac hviezdičiek. Ale takto sa musí uspokojiť s tromi. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nedá sa mi než neporovnať tento film s Denisom (mám na mysli toho filmového). O oboch prípadoch ide problémové decká, ale tu je to jeden nevychovaný parchant, ktorého by som kopal do prdele, kým by nezačal poslúchať. Namám rád malých drzých hajzlíkov. Prcek na seba strháva veškerú pozornosť a s prehľadom ruší akýkoľvek náznak inteligentného vtipu. Od prvej scénky som sa stal proti nemu zaujatý. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se v okolí Dallasu (Texas, USA). (ČSFD.cz)
  • Filmový plakát paroduje plakát k filmu Rodičovství (1989). Oba filmy produkovala společnost Imagine Entertainment. (HappySmile)
  • Jediný herec, který se objevil ve všech třech dílech a v částečně animovaném seriálu, je Gilbert Gottfried (pan Peabody). Jack Warden (Velký Ben) se objevil ve všech třech filmech, v seriálu ale ne. (HappySmile)

Reklama

Reklama