Reklama

Reklama

Americká studentka Paige se zamilovala do dánského prince Edvarda. Ale dánské zákony jsou pro své obyvatele s modrou krví velice přísné. Aby princ zůstal princem, smí se Edvard oženit pouze se šlechtičnou. Pokud si vezme obyčejnou dívku, je povinen se vzdát trůnu. Přetrvá jejich láska všechny strasti a pasti? (oficiální text distributora)

Recenze (92)

Shit 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Snad jen, že po večerech nebudu brečet, že sem neviděl první díl. Fakt stupidní a ta závěrečná vochcávačka mě dostala do kolen ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Ty vole, oni to točili v Česku a ten kostel na konci a vůbec všechny městký scény jsou jen co bys kamenem dohodil od mého bydliště. Tak proto byl jeden den před tou křesťanskou budovou takovej hnusnej kočár. ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné, nezajímavé, nezáživné, neuvěřitelné a na nic. Má to všech 5 eN (nebo 6 ? :-)), takže o hodnocení je rozhodnuto. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Teď, když jsem viděl tenhle druhý díl, tak musím uznat, že jsem byl na první díl možná až příliš přísný. Prvnímu dílu jsem dal dvě hvězdičky. Tohle bylo o něco málo horší, ale přesto to opět vidím na ty dvě hvězdičky. Víte, já mám romantické komedie rád. A tahle byla koukatelná. Dokoukal jsem to až do konce zvědavý jak to dopadne. Což je první plus. A i když byl děj mnohdy předvídatelný a kýčovitý s mnohými klišé, přesto se mi to i docela líbilo. Avšak oproti ostatním romantickým komediím a hlavně oproti prvnímu dílu to trochu zaostalo. Ale pořád to vidím na ty dvě hvězdičky, stejně jako první díl. Bylo to zajímavé, dokázalo mne to vtáhnout do děje a konec předvídatelný nebyl. To jsou hlavní plusy, které mne vedou k udělení dvou hvězdiček. Ale rozhodně je to pro fanoušky žánru a nebo jen pro ty, kdo se nudí a chtějí se odreagovat u nějakého filmu koukatelné... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Pohádka se naplnila. Ačkoli jsem první film hodnotila jako poměrně slabý a klišovitý, musím uznat, že ve srovnání s tímhle byl ještě docela nápaditý. Ústřední dvojice je nesympatická, zápolení sokyň působí docela křečovitě a do vtipnosti má daleko a řešení problému přichází tradičně v čas nejvyšší. Jedna hvězda je za to, že přes všechny nedostatky je film stravitelný, neznechutil mě a v pozdních nočních hodinách to byl docela dobrý "výplach mozku". ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak během této hloupé romantické komedie jsem vyslovil asi 10x : ´´ježiš marja, to je trapárna´´. Jediné, co se mi líbilo a za co dávám jednu malilinkatou hvězdičku jsou překrásné zámecké místnosti s krásnými kostýmy a taky mě pobavilo, že ačkoli mělo jít o Dánsko, tak se podle mého názoru natáčely všechny scény v ČR. Nejsem si jistý, ale řekl bych, že i ten zámek je český. :-) ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Škoda jakýchkoliv slov. Oba hlavní aktéři jsou úplně jaloví, scénář je na facku, štáb se ani nestará o to, aby to vypadalo, že je to v Dánsku (české nápisy po budovách, české SPZ atd)! Jako..proč alespoň se lidé nesnaží zainvestovat nějaký čas do nějakého smysluplného příběhu? Tohle vůbec nemuselo vzniknout. ()

slatkac odpad!

všechny recenze uživatele

Je docela těžký vybrat z kupy romantických píčovin pro 12 leté holky tu největší sračku, ale tahle jasně vede. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Snaha tvůrců vytřískat z úspěchu prvního dílu další doláče. No budiž, ale takto to odfláknout... Změna hlavní představitelky a jiných vedlejších rolí bylo k horšímu. Autoři nebyli ani schopní zajet si do Kodaně a udělat pár exteriérových záběrů královského zámku jako v prvnim díle. A pro Čecha jsou do očí bijící pražské lokace, které se ani nesnažili 'maskovat'. Toho si však americké publikum zřejmě nevšimne. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Tfuj! To mi teda hlava nebere, proč se proboha k něčemu točí druhej díl, ve kterým přeobsadí hlavní herečku na stokrát horší hlavní herečku a ještě je to naprosto o ničem?! ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Strasni herci, strasni stylisti (Kam vkuse zmalovana a s extremne neprirodzenymi vlasmi), ziadna logika.... cista traparna. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kam Heskin NEUMÍ hrát!!! Luke Mably je chudák v tomto filmu naprosto k ničemu, protože ani pohledy na takového krasavce filmu nepomůžou. Měli zůstat u prvního dílu, protože nahradit Juliu Stiles takovou hrůzou to už je akorát tak bláznovství nebo neskutečná odvaha. Jedna jediná hvězda za to, že třetí díl je absolutní propadák... Ovšem ani zde není scénář nic moc vlastně víc nic než moc.//Nedivím se, že nyní jde pouze o video film. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování prvního dílu. Řekla bych, že tentokrát to bylo pojaté i trošku s humorem. Mě se to líbilo, jenom mi vadilo, že kromě postavy prince (Luke Mably), tam všechny postavy hráli jiní herci než v prvním dílu. S tmavovlasé medičky Paige se stala oslnivá vlnitá blondýna, královna nám zestárla a dosti vyhubla a král, který v 1.dílu ležel na smrtelné posteli zázrakem obživnul a vyplešatil. Réžii vedla též jiná režisérka. Pokud to mělo být pokračování prvního dílu, tak to dost vadí (aspoň mě !). Je tam dost českých herců (no herců-spíše křoví - jako Andrea Verešová,Lenka Termerová,Dáša Bláhová aj.) Jakou moc mají ty dolary !! Myslím však, že pro lehčí pobavení a jako ukázka, že šlechta to nemá lehké při výběru partnera, je to film roztomilý. ()

Reklama

Reklama