Plakáty
Lily Powers (Baby Face) musí robiť oveľa viac než servírovať drinky v otcovej schátralej predajni liehovín v malom priemyselnom mestečku. Po jeho smrti dostane šancu odísť do New Yorku. So svojou skúsenosťou v "hádzaní očami" je čoskoro na ceste na vrchol, cynicky stúpajúc po mužoch, ktorých už nepotrebuje... (matriosa)
Houdini
NFR 2005(31.12.2005)
║Rozpočet $187,000║(19.4.2009)
berg.12
Z dvojice filmů (kolekce Forbidden Hollywood), které byly trnem v oku filmovým cenzorům, a které zobrazují cestu ženy za štěstím dlážděnou čímkoli jiným než počestnými úmysly, je jednoznačným vítězem rusovláska Jean Harlow ("Red-Headed Woman" 1932). Barbara Stanwyck není zdaleka tak přesvědčivá, jak typově tak herecky, nemluvě o příběhu, který nakonec stejně hledá spásu v ospravedlnění a nápravě.(13.3.2009)
Blofeld
I dnes svým takřka erotickým nábojem šokující drama o mladé ženě, která se v jedné newyorkské bance prospí postupně až na vrchol. Obával jsem se trochu, že (vzhledem k tomu, jak je dnes film slavný svou odvážností) pro všechny dvojsmysly a narážky nezbude ve filmu místo na pořádný scénář, ale je to naopak: veškerý (byť naznačený) sex zde slouží výhradně potřebám děje (což film také tak odlišuje od mnohých moderních filmů) a rozhodně se nedá říci, že by skvělá Barbara Stanwycková neměla co hrát. Navíc je ve filmu opravdu velice skvělý jazzový doprovod a velice pěkná černobílá kamera.(13.1.2007)
Atron
B. Stanwyck byla fakt dost dobrá. Nebýt tuctového konce, bylo by to na víc, než dvě.(18.11.2008)