Zerkalnie voyni: Otrazhenie pervoye

Tieňová vojna

Mirror Wars: Reflection One

Akční / Krimi

Rusko, 2005, 116 min

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,772,084(23.7.2010)

Film není o nic horší, než mnoho dalších variant na podobné téma, ale zklamalo mě minimální nasazení božského Rutgera. Hrál jen dva nevýrazné štěky, což je zoufale málo. Také jsem se musel zasmát představě, kterak ruský pilot neodolá "krásné" americké ekoložce; nakupuje snad Eskymák tulení kůže v Zimbabwe, nebo se někdo pokouší dovážet vypelichané sovy do Atén, popřípadě lignit do Newcastlu?(24.12.2010)

Propagační film firmy Suchoj,množství soudobé vojenské techniky.Kdo má rád filmy o stíhačkách-přijde si na svoje.Takový ruský pokus o americký Top Gun,či francouzký Sky Fighters-Akce v oblacích.Televizní premiéra po čtyřech letech 17.12.2009-Markýza.Čekal jsem že po tomto datu to bude mít ve filmotéce víc lidí-nestalo se tak.Válečníci asi zaspali.I jako čech,si slovenský dabing nemůžu vynachválit.Druhý koment-18.12.2009.(20.12.2009)

Rusky akcny film o stihackach. Zaujimavostou je ucast 3 hollywodskych hercov: Mcdowell, Assante a Hauer. Bohuzial Rutger hraje v tomto filme iba cameo v jednej scene vo vlaku.(2.12.2008)

No, na Ruské pomery celkom dobrý film. Je to vlastne taká "malá" reklama na stíhačky Suchoj. Celkovo film na dáko nebavil, avšak tých pár akčných, leteckých scén boli dobré, hlášky Američanov z F-15 boli vtipné, avšak ten záverečný let mohol byť napínavejší. Avšak, bohužiaľ, zatiaľ stále vedie Americká produkcia (teda v niektorých prípadoch).(19.9.2010)