Reklama

Reklama

Příšery útočí

  • Česko Útočné bestie (neoficiální název) (více)
Trailer

Příšerná mořská bouře změní námořní plavbu v krvavou noční můru. Neobydlený ostrov v Atlantiku se z útočiště pro ztroskotanou posádku brzy změní na ostrov hrůzy s útočícími příšerami požírajícími lidi zaživa. (SmART Video Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

Han22 

všechny recenze uživatele

Tohle kdysi určitě běželo na Nově a hádám možná hned na začátku vysílání, protože jsem to viděl ještě jako dítě. Tehdy to byl pekelně strašidelný film a dneska? No podle hodnocení a odpadů jsem čekal další trash, čemuž by odpovídali opravdu příšerné efekty trpaslíků a celková lacinost. Ale světe div se, Příšery útočí jsou docela napínavý horor. Skupina lidí ztroskotaných na ostrově, stupňující se útoky nějakých trpaslíků, v závěru docela slušná ruční kamera i hudba a ve výsledku solidní boj o přežití. A ti trpaslíci útočící ze všech stran nakonec vzbuzovali i přes to jak vypadali docela respekt. Být v tom více peněz, mohla to být dnes klasika, takhle se jedná jen o slušné béčko. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Myslím že postačí, když řeknu, že jde o první a poslední film tandemu Michael Stanley (režie, produkce) a Robert A. Hutton (scénář, kamera) a že jej u nás distribuovala společnost SMART, specializovaná na ten nejtěžší amatérský odpad (KREV ZA KREV, TEMNÁ KOMORA). Nevím odkud na imdb vyčarovali tu údajnou 104 minutovou stopáž, protože to co se objevilo v našich videopůjčovnách pod názvem PŘÍŠERY ÚTOČÍ trvalo jen něco málo přes hodinu a už v pubertě, kdy jsem si ještě stavěl na piedestal Mastorakisova béčka, mi to přesto přišlo neúnosně dlouhé. Dnes to ale klasifikuji jako zapomenutý trashový klenot a radím nenechat si v žádném případě ujít. ()

Reklama

panjosef 

všechny recenze uživatele

No potvůrky pravda jsou trochu jak kdyby je dělala Tofa Semily, n.p., ale jinak se film odehrává v úžasné přírodě a má skvělý hudební doprovod po celou dobu děje. Když k tomu připočítám scénu s rituálním shromážděním potvor u sochy na vrcholu hory a noční přepadení s páry svítících očí, tak ty čtyři hvězdy dám, z důvodu nějaké nevysvětlitelné sympatie tohoto brakového díla. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Takové fajne červené vlasaté potvory. A jak hýbali ručičkami :-) Má to své dlouhodobé kouzlo, které zřejmě nelze jen tak překazit. Když jsem den po shlédnutí tohoto dílá vyprávěl jeho děj kámošce, tak jsem si uvědomil, jak je to vlastně skvělé až praštěné. Kyselina, kostry z umělé hmoty, rituální scéna před sochou ( patrně před jejich bohem ) a ten nezapomenutelný dabing. Škoda, že ti tvůrci už nenatočili další věci. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bola to úplná hlúposť, čo si budeme nahovárať, že? :) Ale musím uznať, že to bolo až také naivné, až to bolo dobré. Vzhľad príšeriek fakt nemal chybu. Keď som videl tých škľabiacich sa vlasatých liliputánov s veľkými zubami a svietiacimi očami, tak sa jednoducho nedalo nezasmiať. Ale hodnotiť to ako seriózny horor, to asi nie. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama