Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto dějem nabitém příběhu plném intrik, který se odehrává na Divokém západě, je John Wayne zpátky a dělá, co umí nejlépe - tasit kolty a ohánět se pěstmi. John Wyat je tajný vládní agent, který musí jezdit s potulnými felčary, aby infiltroval nebezpečný gang padělatelů. (Filmbox)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

John Wayne je vyslán, aby v "přestrojení" vyřešil jeden případ, kde navíc nebude chybět ani nějaká ta pěkná žena. Jednoduchý příběh, který prostě staví na tom, že byl Wayne tak oblíbeným hercem. Co si budeme povídat, ono to celkem stačí a tenhle legendární herec utáhnul v podstatě cokoli. Scéna s automobilem je ale velmi dobře nafilmována. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

TELL ME ABOUT YOUR-SELF! WELL, IT'S NOT MUCH TO TELL. I'M JUST A COWBOY WRESTLE FROM PLACE TO PLACE!!! Další z milionu béčkových snímků z třicátých let od nízko nákladové společnosti Lone Star. Všechny tyhle filmy jsou jako přes kopírák. Jediný důvod co mě k nim táhne je nesmrtelný John Wayne. I když stále nechápu jak po velkofilmu the Big Trail mohl tolik let točit tohle. Jestli na mě něco v tomto filmu zapůsobilo, tak rozhodně akce, kde John utíká před pronásledovateli a zmate je tím, že se schová za bok svého koně a potom s ním skočí z útesu do vody, kterou oni následně prohledávají. Jak bych si tady u toho nemohl nevzpomenout na poslední výstřel. Jinak zbytek scénáře tupý jako lešeňová trubka a až se dostanete ke scéně, kde jde John zatknout Curlyho, tak se budete chytat za hlavu ještě příští přestupnej rok. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

John Wayne sa do vseobecneho prehladu zapisal kopu lacnych westernov este z 30. rokov. Tento radobywestern je fakt slaby, neodmysleny, John Wayne len tasi kolty a mlati pastami zloduchov - slabota, sed a nevyraznost   : 25 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Existuje aj počítačom kolorizovaná verzia, ktorú v roku 2008 spoločnosť Legend Films zafarbila a premenovala film na Guns Along the Trail. (westerns)

Reklama

Reklama