Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hospodě "Na půlce cesty" se odehrálo krvavé drama. Před vypáčeným trezorem leží bezvládné tělo majitele hostince Eda Rogerse a na stěně visí rozstřílený portrét místního šerifa s lakonickým vzkazem: příště dopadneš právě tak ... Uprostřed této krvavé scény se náhodně ocitá Randy Bowars, který byl vedením kanceláře Express Company pověřen, aby starého Rogerse vyhledal a postaral se o jeho majetek. Dřív, než se stačí vzpamatovat, je zaskočen šerifovými muži, kteří ho obviní z loupežného přepadení ... (Densy Home Video)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek skoro bez zvuku, tedy myslím toho mluveného, což je docela škoda. Stejně tak je škoda, že tohle je příběh, který se v dané době prostě moc opakoval. Zápletka se točila kolem toho, že Waynova postava je ostatními brána jako gauner a on se musí očistit. Je to celkem dobré, ale závěr je zbytečně rychlý. Škoda. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vacsinou sme zvyknuti na to, ze John Wayne bol kladas a drsny kovboj na strane dobra vo westernoch. Tuna je z  neho zaporak, hodne tuctovy zaporak. Dialogy nic moc, dejova linia rychlo vyuci do prazdna   :   65 % ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Film je dostupný aj v počítačovo kolorizovanej verzii. (westerns)

Reklama

Reklama